Zie maaR

Vorige weekeinde bracht ik de nachten door op Camping Zeeburg in Amsterdam.Daar kom ik al jaren, en zo af en toe is er weer eens wat nieuws op de camping.Men kan ook in deze gebouwtjes een slaapplek huren.En zo raakt het daar elk jaar voller en voller.Ik laat aan de hand van foto`s zien wat ik allemaal gezien heb.En dan is het aan u om ze te beoordelen.Als ik zulke teksen lees moet ik altijd aan Wilders denken, dat vind ik een echte tiran.Oke, op naar het Rijksmuseum, waar ik ondanks vrijkaartjes toch in de rij moest staan.En in vijf kwartier kan je toch behoorlijk nauwkeurig alle detals aan de gevel bekijken.Mijn eindconclusie is dat de verbouwing mijns inziens onnodig is geweest, uiteindelijk.Wie het vervolg wil zien, houdt dit weblog in de gaten.
En dan nu zomaar naar een Garsterstraat langs het Sterrebos in Winschoten, om het geheel een beetje fris te behouden.

Rene Zaterdag 18 Mei 2013 at 11:00 pm | | Smurf

zestien reacties

SUSKE

nummer 4 met al die kleurige gebouwen springt boven de rest vd foto’s uit.

SUSKE, (URL) - 18-05-’13 23:20
Henry

Vorig weekend was het nog niet het voorjaarsweer wat we eigenlijk willen hebben hè? Ziet er wel fris en vrolijk uit op de camping. Met mijn ouders gingen we vaak kamperen. Sinds ik uit huis ben heb ik dat nooit meer gedaan behoudens 1 jaartje op een camping bij Nijmegen tijdens een van de 4daagses die ik daar gelopen heb. Een jaar later was het weer gewoon binnen in een appartement! Met slecht weer kamperen vind ik zobijzo niets. Oja bedankt voor je mooie reactie op fotovaneenmooiedag.nl

Laterzzz

Henry, (URL) - 18-05-’13 23:25
Leibele

Wat vond je het mooiste in het Rijksmuseum?

Leibele, (URL) - 18-05-’13 23:43
Linda

Leuk die gekleurde gebouwen op de camping en de foto’s van het rijksmuseum vind ik heel erg mooi.

Linda, (URL) - 19-05-’13 00:21
Marjolijn

Gezellig die vrolijk gekleurde huisjes.
Met een goed bed erin zal het fijner slapen zijn, dan op een luchtbedje op de grond.

Marjolijn, (URL) - 19-05-’13 05:33
Redstar

Het lijkt mij een erg leuke camping. Die gekleurde gebouwtjes zijn ook leuk om te zien.

Redstar, (URL) - 19-05-’13 10:10
Di Mario

Het rijksmuseum is wel mooi om te zien, maar een verbouwing die zo lang duurt en zoveel geld kost is inderdaad overbodig lijkt mij.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 19-05-’13 10:55
Door

Hoe was het Rijksmuseum? Daar wil ik ook nog naar toe.
Wat een gezellige camping trouwens, lekker kleurrijk.

Door, (URL) - 19-05-’13 17:08
rietepietz

Het lijkt me bij dit slechte weer wél comfortabel om in zo’n huisje te slapen ! Het renoveren van het rijksmuseum heeft héél veel geld gekost , meer dan verantwoord is zou ik zeggen. Dat kunnen ze nooit terugverdienen want er kan natuurlijk maar een bepaald aantal bezoekers tegelijk in ,vandaar de wachtrijen.

rietepietz, (URL) - 19-05-’13 18:19
ria

En af en toe een zonnetje zie ik ook nog!

ria, (URL) - 19-05-’13 19:02
Han

Voordeel is dat je foto’s maakt dan kan je er later nog eens beter naar kijken. Morgen foto’s van het Rijksmuseum?

Han, (URL) - 19-05-’13 21:08
oma

Ha Rene,

Dan kun je volgend jaar de caravan thuis laten en een slaaphut huren.
Alhoewel je caravan is wel veel gezelliger. oma

oma, (URL) - 19-05-’13 22:42
Leidse Glibber

Vorige wek was het volgens mij beter dan dit weekend op de camping, heb echt medelijden met alle kampeerders, het is hier een en al regen. Die laatste foto zou bijna actueel kunnen zijn als ik de temperatuur buiten voel op het moment :-)

Leidse Glibber, (URL) - 20-05-’13 13:45
Thérèse

Jammer wel dat die camping voller én voller wordt, maar die huisjes met een slaapplek zien er wel heel vrolijk uit. Misschien ga ik ook eens daar kamperen, maar dan met een tent.

Thérèse, (URL) - 20-05-’13 19:51
Albert y Mara fotoblog

Een echte stadscamping. Hoe voller hoe beter. De kassa moet rinkelen. Jij hebt in ieder geval genoten en bedankt voor je plezante reportage. Vijf kwartier in de rij staan is wel erg lang ;-) .
OT: Morgen een ziekenhuisopname van m’n lief voor een kleine operatie. Duim je voor hem?
Groetjes Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 20-05-’13 22:47
frank-103

Grappig die camping, dicht bij mijn huis maar ik ben daar nog nooit geweest., Het rijksmuseum heb ik ook al diverse keren van de buitenkant gezien, maar ik moet dus ook weer eens naar binnen. En tirannen, daar ben ik ook tegen.

frank-103, (URL) - 20-05-’13 23:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.