Op de kiek

Dan zal ik nu mijn uiterste best doen om eens een flink aantal reactie`s op te wekken, met meer woorden dan het aantal foto`s dat ik toon.
Daarom zal ik er dit keer bij zeggen wat ik er zo goed aan vind.

Ik vind deze zo goed omdat het het uitzicht is op de huidige bibliotheek en een leegstaande supermarkt en links is de kraan te zien waarmee ze cultuurhuis De Klinker aan het bouwen zijn, waar de bibliotheek ook gaat wonen.Dit vind ik een mooie foto omdat hij er helemaal opstaat.
En de ramen van de in 1270 gebouwde kerk komen ook zo mooi uit, en er zijn wat zitbankjes te zien.

Marktplein Winschoten.Ja, en ik weet dat het achterhaald is, want dat is in princiepe elke foto.
Al is die één seconde geleden gemaakt, dan nog is het een blik op het verleden.

En ik vind het juist wel tegendraads om juist in januari te laten zien hoe het er hier een maand geleden uitzag.
Dat geeft iets weer van de vergankelijkheid en dat alles maar relatief is en zo.Het filmpje van de week, van de dag van de bouw, had ik ergens in juni al gemaakt, of juli.
En het kwam er maar niet van om te loggen, en ik heb er nog een boel staan die ik er ook door zal jassen.

Dit nu echter is een foto die ik afgelopen dinsdag gemaakt heb van de bouw van De Klinker, en moet dit jaar nog open gaan.
En hier komt de hijskraan erg mooi uit, en de achterkant van dat verkeersbord en daaronder zo`n mooi paaltje bij het fietspad aldaar.
En men ziet een deel van de rotonde die daar al 50 jaar aanwezig is.Dan neem ik u nu mee naar het station in Leeuwarden, waar ik vorig jaar eens was.
Ik vind hier dan vooral die roze gloed zo mooi, en ik krijg er warme herinneringen van die weer opborrelen nu.Ik vind hier dan vooral leuk dat ze het glazen huis ook steunen, maar wat absurd dat ze beiden kerstdagen gewoon bemenst waren.

Er reden treinen met de kerst, en dan zijn er vast ook bloemen verkocht daarzo, raarheid he.Ja, achterhaald, maar als ik deze vorige week had gedaan was die verzopen tussen evenzo leuke gelukte foto`s van het glazen huis vorig jaar te Leeuwarden.

Ik vind het hier vooralzo leuk dat men kan zien dat het gezellig druk is, zonder dat iemand daadwerkelijk herkenbaar op mijn log verschijnt.Ik vind deze vooral zo leuk omdat dit is watik thuis ook zag, dat beeld, en hier zag ik de prachtige lichtjes in de boom er bij. 
Heel goed gelukt.Dit is een twijfelfoto, daarvan zet ik er vaak wel eentje tussen, voor als mensen opmerkingen willen maken die negatief zijn, dan kan dat op de twijfelfoto.

Alhier vescheen de tussenstand.En wel op dit gebouw.
En deze foto is zo goed omdat zowel het rood danwel het groen mooi uitkomen.De boom, de NOS, en deze foto maakt deze sessie compleet.En nu maar hopen dat al mijn moeite wordt gewaardeerd met meer woorden dan het aantal foto`s.
Want als je er om vraagt kan je juist worden overgeslagen he, maar he, we experimenteren lekker voort, ik tenminste.

Rene Vrijdag 10 Januari 2014 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

veertien reacties

Hans

Het is nu nog vreemd meteerste kerstdag de winkels open, hier was het ook, net als tuincentra.
we gaan naar 24/7 economie, een mens wil geen rust meer of is te onrustig geworden. Hans

Hans, (URL) - 10-01-’14 22:45
Henry

Rene geeft Hans nu een reactie op eerste kerstdag of ging het over de foto! Moeilijk hoor om bij de les te blijven. Ik denk dat iedereen boven de 11 woorden zit. Eens kijken of iemand het aan durft .. Ik vind de eerste foto mooi .. Prachtige wintersplaatje, mooi uitzicht .. [zo nu ff natellen]

Henry , (URL) - 10-01-’14 23:51
Henry

Owww dubbel.. Gooi er eentje (en deze) af Rene! Sorry

Henry, (URL) - 10-01-’14 23:53
Frank-103

Een paar van de foto’s zou ik niet geplaatst hebben, daar zie je niet wat je met de foto wil zeggen, zoals de eerste foto van de bibliotheek die verder waarschijnlijk niemand herkent als bibliotheek. De foto van de gehele kerstboom is wel goed, de klinker in aanbouw was beter geweest zonder het verkeersbord aan de linkerkant, station leeuwarden herken ik niet, de eerste foto van serious request vind ik wel weer goed, duidelijk wat je wilt vertellen en laten zien. Maar alles bijelkaar is het een kenmerkend renesmurf logje.

Frank-103, - 11-01-’14 01:09
Marjolijn

Ja nu kun je echt zien dat het cultuurhuis vordert, dat gaat wel af komen dit jaar.
Die bloemenverkoper wilde ook nog even meeliften met alle aandacht. Zou het gelukt zijn op die dagen….vraag ik me dan af.
Je krijgt in ieder geval reacties van meer dan elf woorden.

Marjolijn, (URL) - 11-01-’14 05:27
Sjoerd

Of je foto’s mooi vind of niet is een persoonlijke zaak, wat mij bij deze reeks het meest opvalt is dat dubbelgeklapte verkeersbord op de rotonde bij de klinker. Daar rijden iedere dag politie en gemeentewagens, stadbestuurders en nog meer van die gasten voorbij die daar wat aan kunnen doen. En het staat er gewoon dubbelgeklapt bij….

Sjoerd, (URL) - 11-01-’14 07:41
gerdaYD

Hoe kan ik nu met meer woorden vertellen wat ik van dit knap log vind als je het al allemaal hebt gezegd? En getoond in deze mooie fotoserie ook nog! Weet je wat jongen? Ik denk juist wel dat al je moeite gewaardeerd word hoor!
Fijn weekend nog én bedankt voor de lieve verjaardagswens!

gerdaYD, (URL) - 11-01-’14 08:27
Redstar

Die lampen met die roze gloed vind ik ook geweldig. Als ik die gezien had waren ze bij ook op de foto gegaan.
Ik heb niets tegen open winkels op zondag, maar 1ste en 2de kerstdag open vind ik echt zeer merkwaardig.

Redstar, (URL) - 11-01-’14 09:19
ria

Ik vind de roze bollen wel vrolijk, maar wat ik er nu nog meer van moet zeggen weet ik eigenlijk niet. Ik geef nooit van die hele lange reacties, dus waarom zou ik dat dan nu ineens wel gaan doen…

ria, (URL) - 11-01-’14 09:21
Han

Die avond foto’s in Leeuwarden zijn prachtig en geven goed de sfeer weer!

Han, (URL) - 11-01-’14 10:54
klaproos

whaaa rene meer woorden dan foto’s.
wel man, dan ben j e er toch erg mee bezig wat een ander er van denkt, en als je dat je zaak maakt, heb je geen leven meer,
als jij gelukkig bent met wat je doet is het altijd oké,
jouw leven jongen,
ik hoop dat het eenmalig was dat je je druk maakt:-)

maar gezegd mag het wel, vééél meer woorden dan foto’s:-)
mooie foto’s, en ook sneeuw,
dát hebben we hier nog niet gezien, doet me haast heimwee krijgen naar vorig jaar…

klaproos, (URL) - 11-01-’14 13:45
Thérèse

Ik vind die van de rotonde mooi, die al 50 jaar oud is, hetgeen men rustig bejaard kan noemen voor zo’n rond geval en in het bijzonder vind ik de kleuren erg mooi, naast de door jou genoemde pluspunten natuurlijk, zoals de hijskraan en precies de achterkant van een bordje en weer wél de voorkant van het bordje wat een fietspad aanduidt. Zo ik heb gezegd.

Thérèse, (URL) - 11-01-’14 21:11
jager

Nou zonder tekst had ik het ook wel kunnen volgen hoor maar mooie foto’s die het verhaal helemaal vertellen!

jager, (URL) - 11-01-’14 22:07
rietepietz

Bij sommige foto’s was de tekst van wezenlijk belang omdat wat jij schreef niet duidelijk te zien was, dat had dus wél nut!

rietepietz, (URL) - 12-01-’14 17:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.