Smurfige Foto`s

Dit zou ik kunnen zien als ik via de nooduitgang op het dak ga staan.
Ik woon drie hoog, dat gedeelte is twee hoog.

En daar verderop staat het volgende appartementencomplex.Als u deze afrit neemt komt u middels een viaduct bij een rotonde aan de linkerkant van de snelweg, aldaar neemt u de juiste afrit en komt u via een tweede viaduct weer over die snelweg.
Best merkwaardig, maar aan de rechterkant is geen plek, daar ligt het Winschoterdiep.Ik was vorig jaar even aan het kijken bij de Drakenrace in de Winschoter haven, en Quandy poseerde mooi.Dit heb ik louter op de foto gezet omdat er twee keer Winschoten staat.
Links verf en rechts is inmiddels leeg.Tadaa, de kerstboom in het ouderlijk huis! 
Voor het eerst dit jaar dat ik zelf echt helemaal geen kerstboom had.Want toen vorig jaar de boom kwam woonde ik daar nog, dus die boom was deels de mijne.Zo ziet het in aanbouw zijnde cultuurhuis De Klinker er momenteel uit. ( Bij daglicht)En die vlaggen wapperen op de 50 jaar oude rotonde.

En omdat Winschoten miljoenen krijgt voor het opknappen van het centrum moet die rotonde, waar niks mis mee is, maar weg.De boom van mijn ouders vanuit een andere positie.En dit is de kerstboom die ik elke kerstvakantie zie in de wachtkamer van de dierenarts waar ik dan de jaarlijske inentingen voor Quandy koop.En ik sluit af met dit zeer zeldzame uitzicht vanaf mijn eigen balkon.De volgende reactie van zes woorden kwam op mijn vorige logje van elf foto`s, en voor het gemak zet ik hem er maar even bij, is die vast binnen!


'smijling' heeft de volgende reactie geplaatst:

leuke foto s en leuk geschreven comentaar


En welke nou het leukst is en waarom en dat het commentaar er is ter begeleiding en zo...
Rene Dinsdag 14 Januari 2014 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

negen reacties

Hans

Mooi uitzicht Rene een terras smurfen op het dak.
Quandy poseerd zeker mooi.
Een leuke variatie. Hans

Hans, (URL) - 14-01-’14 23:41
curieuzeneuzemosterdpot

deze keer ga ik voor de kerstboom in de wachtzaal, omdat zelfs de stoelen aangepast zijn! :-D

(of is het andersom, de boom aan de stoelen?)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 15-01-’14 00:44
Marjolijn

Mooi boompje bij de dierenarts…!!
Volgende kerst zelf toch ook maar zorgen voor een mooie boom.

Marjolijn, (URL) - 15-01-’14 06:39
Chantal

Toch moet je dan nog altijd een verdieping springen, als dat maar goed komt…

Chantal, (URL) - 15-01-’14 08:03
Redstar

De foto met 2 keer Winschoten spreekt me het meest aan. Ik zou hem ook genomen hebben.
De sneeuw mag wel even wegblijven van mij.

Redstar, (URL) - 15-01-’14 10:10
ria

Leuk, quandi ook weer eens in beeld! En wat een onzin van die rotonde, misschien maken ze hem alleen maar wat leuker.. Dat krjgen we vast nog wel eens te horen en te zien.

ria, (URL) - 15-01-’14 10:31
Sjoerd

Ik snap ook niet waarom zo’n filmclub het nog zolang uithoudt. Ik zou denken dat inmiddels iedereen toch wel Internet heeft en op die wijze kan kijken. Verf heb je altijd nodig…

Sjoerd, (URL) - 15-01-’14 16:30
rietepietz

Mooi dat besneeuwde dak, daar had je misschien wel een mooie sneeuwpop kunnen maken.
In de kerstboom van je ouders zit een vogeltje zoals je vroeger áltijd in kerstbomen zag, mijn ouder hadden er ook meerdere .

rietepietz, (URL) - 16-01-’14 19:08
Albert y Mara fotoblog

De foto van Quandy spreekt me het meeste aan.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 18-01-’14 01:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.