VRijdag 2 augustus 2013

Om het lekker fris te beginnen wat Winschoter daken.Die zijn nog achterhaalder dan deze vakantie foto`s van Berlijn.
`sNachts liepen er konijnen over de camping en deze nacht was dit daarvan mijn beste foto.De tram bracht ons naar het treinstation.Duitsers houden erg van glas.  Ik niet zo.Ehm...Hiermee toon ik aan dat ik al best heel wat van de wereld heb gezien.Ik ben er zeer van onder de indruk, maar het staat me toch niet aan.Ik aanschouwde het als een kunstwerk.Het kloppend hart van de Duitse democratie.Met dat geinige koepeltje, waar ik ook bovenin geweest ben.In plaats van de standbeelden toon ik liever dit, want die standbeelden staan er over 100 jaar nog net zo bij, en oogt dit raam wellicht ouderwets.Zo ziet u als het ware door mijn oog hoe ik tegen de wereld aan kijk!

Rene Vrijdag 17 Januari 2014 at 10:22 pm | | Smurf

dertien reacties

Marjolijn

Altijd gezellig met de rond huppelende konijntjes, die bouwen hun eigen feestje wel..!!

Marjolijn, (URL) - 18-01-’14 05:04
klaproos

da’s een leuk oog rene
tja al dat glas dat geeft ook geen schilderwerk hé, en dat moet jij wel hebben

klaproos, (URL) - 18-01-’14 09:19
John

Ik vind het glas op de foto’s anders geweldig.
De foto met de klok tegen het glas is een topper in mijn ogen.
De besneeuwde daken hoeven niet zo :P

John , (URL) - 18-01-’14 09:31
ria

Je hebt al meer gezien dan mij hoor, gelukkig mag ik met jou mee terugkijken :-)
Ik vind glas juist wel heel mooi, het heeft iets levendigs.

ria, (URL) - 18-01-’14 09:42
Hans

Glas kom je zeker veel tegen, ook gevuld met bier.
Het is een mooie stad om te bezoeken, er wordt nog veel gebouwd. Hans

Hans, (URL) - 18-01-’14 11:45
boerin zonder naam

Bijzondere beelden van een bijzonder mens!
Jij maakt nog eens wat mee!

boerin zonder naam, (URL) - 18-01-’14 15:50
Sjoerd

Jawel hoor, het hauptbahnhof vind ik echt een uniet station. Dat mag best gezien worden.

Sjoerd, (URL) - 18-01-’14 16:57
rietepietz

Als je niet zo reislustig bent als ik , zie je minder van wereld maar in Berlijk ben ik dan toch een week geweest.Dat glas ik ook niet zo mijn ding al is het wél knap gemaakt. het rijksdag gebouw hebben we destijds niet bezichtigd ,ik weet niet meer waarom ,waarschijnlijk omdat we jonge kinderen bij ons hadden denk ik!

rietepietz, (URL) - 18-01-’14 17:25
Han

Mooie afwisseling in je foto’s, winter en dan zomer. Toch spreekt mij het winter plaatje het meeste aan!

Han, (URL) - 18-01-’14 19:26
Leidse Glibber

Het ziet er wel mooi uit dat glas, maar of het nu zo mooi bij de gebouwen daar past vraag ik mij dan weer af.

Leidse Glibber, (URL) - 18-01-’14 21:03
jager

Begin je met sneeuw in augustus en we hebben nog geen sneeuw gezien dit jaar! Mooie stad Berlijn, ben er zelf in mijn diensttijd een aantal keren geweest!

jager, (URL) - 18-01-’14 21:50
frank-103

De 4e foto heeft uiteraard mijn voorkeur, erg mooi! Wilde konijnen ‘s nachts op de foto zetten zal een behoorlijke opgave geweest zijn, die konijnen zullen behoorlijk geschrokken zijn van jouw flitslicht en niet snel teruggekomen zijn.

frank-103, (URL) - 18-01-’14 23:51
hannyvbrummen

Ik mag graag door jouw ogen naar de wereld kijken

hannyvbrummen, (URL) - 19-01-’14 18:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.