PaRtij vooR de dieRen

Mja, we mogen weer stemmen en ik heb geen idee waarop.

Ik overdacht het eens een dag voor verkiezingen.
Europa, er zijn standpunten en er zijn standpunten tegen, en uiteindelijk ben ik wel voor, maar daar gaan deze verkiezingen niet over.
Deze verkiezingen gaan over ehm.
Over de nieuwe kleur die Europa gaat krijgen, wordt het linkser, rechtser of extreem rechtser, en hoe groot worden de christenen?

Daarom ga ik dus wel stemmen.
En dan niet voor of tegen religie, maar voor of tegen een echt Europees probleem dat Europees aangepakt moet worden.

U weet, momenteel eet ik geitenkaas, en u weet vast ook wel dat ik wel eens een radiospotje hoor.
En net nu hoor ik dat geiten toch niet allemaal scharrelgeiten zijn, en ik vind dat dat toch wel zou moeten.

Wakker Dier zet zich altijd in om dieren een beter leven te bezorgen.
En als het dieren pesten in het éne land niet mag doet een ander het wel en verdienen zij er geld aan dat dan beter alhier verdiend zou moeten worden.

Daarom Europees aanpakken!

We zijn al op weg naar een schonere wereld, want het klimaatprobleem neemt iedereen serieus, dan maakt het niks uit welke partij men kiest.
Dus nu kunnen we ons inzetten voor een diervriendelijke wereld, door massaal te stemmen op de meest diervriendelijkste partijen.

Tot zover mijn stemtip, doe er mee wat u wilt.
Dit lijkt me beter dan verloren laten gaan.

Rene Woensdag 21 Mei 2014 at 10:22 pm | | Smurf

vijftien reacties

Frank-103

Iedere keer als ik mijn auto was zitten ze al in de dakgoot te wachten tot ik klaar ben, de schijtlijsters. Zodra ik de emmer en zeem opberg beginnen ze de eerste duikvlucht en schijten mijn even zo fraai gewassen auto helemaal onder. Op de fiets op weg naar het station had onlangs zo’n monster me ook te pakken en moest ik zelfs stoppen om de vogelpoep van mijn hoofd, bril en jas te vegen. Ik ga dus zeker stemmen, maar op een partij tegen dieren, of op z’n minst tegen vogels! Had ik de laatste keer nog heel vredelievend op de eerste persoon met een vogelnaam gestemd, morgen ga ik voor een persoon met de naam van een roofdier dat vogels met smaak opeet, zoals Kat, De Leeuw of zoiets. Weg met de vogels in de woonwijken!

;-)

Het is hachelijk!

Frank-103, (URL) - 21-05-’14 23:19
curieuzeneuzemosterdpot

een diervriendelijke wereld ..

joepie, eindelijk iedereen vegetarisch! :-p

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 22-05-’14 00:45
boerin zonder naam

Met stemmen krijg je de geiten niet naar buiten…. Hier in de buurt hebben de (twee) geitenboeren de geitjes wel buiten lopen, (in Goudriaan en Meerkerk)
De Europese commissie geeft een algemene richtlijn af, en de minister van dienst (bij ons een staatssecretaris) mag die regel invullen naar eigen goedvinden. Zo heeft ieder land toch z’n eigen regels onder één europees hoedje!

boerin zonder naam, (URL) - 22-05-’14 01:52
Marjolijn

Ik voel mee met Frank, weg wet die schijtende vogels.
Liever dansende koeien en geiten in de wei.

Marjolijn, (URL) - 22-05-’14 04:49
merel

jullie mogen gaan stemmen, bij ons hier is het nog altijd van wij moeten stemmen , moeten op zondag stemmen voor het europees parlement, voor de federale regering en voor de Vlaamse regering. Spijtig dat het hier nog altijd van moeten is

merel, (URL) - 22-05-’14 08:24
Chantal

@ Merel, meen je dat, MOETEN jullie stemmen, dat is were een ander uiterste… wij mogen stemmen en ik ga wel altijd

Chantal, (URL) - 22-05-’14 11:23
Di Mario

@ Merel, je hebt het over moeten stemmen. Op het moment dat je stemmen een plicht vind, dan stoor je je misschien aan de mensen die het niet doen, maar wel de hele tijd klagen over hun gemeente, provincie, land of europa. Bij is de opkomst soms zo laag. Dat ik me er bijna voor schaam. We zijn het land met de meeste regels zo’n beetje… maar dat hebben we dan niet.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 22-05-’14 11:25
Sjoerd

Stemmen doe ik in ieder geval, maar niet op de partij voor de dieren, die zijn te klein.

Sjoerd, (URL) - 22-05-’14 12:27
Barrie

Waarom smurf je niet de Smurf van de Smurfen?

Barrie, (URL) - 22-05-’14 16:51
Linda Kwakernaat

Ja, ik heb ook net gestemd, eigenlijk met veel tegenzin.
Van het gegraai in het EP word je niet vrolijk!

Linda Kwakernaat, (URL) - 22-05-’14 17:42
Frank-103

Het is Van Leeuwen geworden, maar ik weet niet precies van welke partij deze persoon is, dacht d66.

Frank-103, (URL) - 22-05-’14 20:06
tagrijn

Dank voor je goed bedoelde tip, maar ik heb het toch maar anders gedaan.

tagrijn, (URL) - 22-05-’14 21:06
rietepietz

Stemmen gaat voor mij toch nog altijd alleen over mensen, “goede “ mensen zullen vanzelf ook goed voor dieren zijn daar ga ik van uit …zo zóu het in ieder geval moeten zijn.
Je hebt in zoverre gelijk dat het weinig uitmaakt op wélke partij je stemt bij de EU verkiezingen, uiteindelijk stemmen vrijwel alle partijen hetzelfde wanneer er in het europarlement gestemd moet worden zag ik laatst ergens in keurige statistische rijtjes…… het maakt dus inderdaad niet uit wát je stemt het heeft geen énkele invloed!

rietepietz, (URL) - 23-05-’14 14:29
Sheila

Ik heb op de partij van de dieren gestemd. Ik vind dat dierenrechten verder dan onze grenzen gaan, dus iets wat je best goed via de EU zou kunnen regelen

Sheila, - 24-05-’14 11:33
Mirjam Kakelbont

Ook ik heb op Partij voor de Dieren gestemd. Het zal weinig uitmaken in Brussel, maar thuis blijven zitten en je stem niet uitbrengen, maakt helemaal geen verandering mogelijk!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 24-05-’14 21:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.