Mooi AmsteRdam

Dit at ik in een restaurant tegenover bioscoop Tuschinski.
We keken nog even of er leuke films draaiden, maar de aanvangstijdstippen kwamen slecht uit, dus laat maar zitten.Ik vind het mooi, al die statige oude panden en verschillende gevels en gevulde bomen.Op de wallen zitten ook omgebouwde kerels achter glas.
Die zet ik natuurlijk niet op de foto, dan liever dit gevelkunstwerkje.Ik hou erg van bananen, maar had op het moment geen trek.Het schijnt dat de dames daarbinnen de bananen in de kut stoppen.Dit was in een ander pandje, een voormalige hoerenkast of keet.Hier liepen eens geile mannen achter de dames aan, richting kamertjes, en nu liep ik daar als toerist.En zo ziet dat er dus van binnen uit.Er was ook een sjiek gedeelte.En door een raam was heel mooi een film te zien met een zwart wit hoer uit een grijs verleden.Dat u het even weet, een aanrader!Ik kreeg de tip van dit museum vorig jaar van de man die ons rondleide door Yabyum.

Rene Woensdag 20 Mei 2015 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

Hans

Je bent wel lekker direct Rene.
Je vind er alles oude gevels en oude wijven, eten en drinken. Hans

Hans, (URL) - 20-05-’15 23:04
Leidse Glibber

Ik ben nog niet in het museum geweest maar hoorde ook al dat het een aanrader is.

Leidse Glibber, (URL) - 20-05-’15 23:25
Di Mario

Er zijn daar toch twee musea van dit soort. Tenminste een jaar of twintig geleden wel. Ik heb er toen twee bezocht. De laatste keer dat ik er in de buurt was was de musea gesloten en dat was jammer, want ik had een toerist uit het buitenland bij me voor het red light district.

Love As Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 20-05-’15 23:49
curieuzeneuzemosterdpot

een pittig blogje, renesmurf en nu heb ik het niet over je eten! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 21-05-’15 01:17
Marjolijn

Je hebt er van genoten, dat is duidelijk…!!

Marjolijn, (URL) - 21-05-’15 05:29
Sjoerd

Inderdaad een heerlijk direct logje, maar als je de mensen om je heen vraagt is er nog nooit ene naar de hoeren geweest…

Sjoerd, (URL) - 21-05-’15 08:06
gerdaYD

Wat een mooi weekendje Amsterdam was het aan je heerlijke serie te zien. Bedankt René, want het is een stad die ik mijn armen sluit, ik kom er altijd graag terug!

gerdaYD, (URL) - 21-05-’15 08:33
John

Omgebouwde kerels? Ja, goed dat je dan dat gevelkunstwerkje laat zien.
En dat stukje vlees met groenten is precies genoeg.

John, (URL) - 21-05-’15 09:43
Chantal

Amsterdam kent nog veel mooie plekken die ik niet ken

Chantal, (URL) - 21-05-’15 12:21
Rietepietz

ik zal de tip onthouden, ik heb nog lang niet alles van Amsterdam gezien en dit zeker nog niet.
De bananenbar laat ik dan maar links liggen, ik eet nog gewoon met m’n mond;-)

Rietepietz, (URL) - 21-05-’15 19:38
Albert y Mara fotoblog

Een schitterende afwisselende reportage van een dagje Amsterdam. Jij èn je ouders hebben genoten en dat was toch de bedoeling.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 21-05-’15 22:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.