AmsteRdam

Vandaag tien foto`s die ik gemaakt heb van het REM eiland te Amsterdam.Ik betrad het eiland en nam alles nauwkeurig in me op.Ik bekeek wat iedereen bekijkt alvorens hij of zij besluit om door de kijker te gluren of dat te laten, ik koos het laatste.Het ging mij namelijk om het eiland zelf, en niet zozeer om het uitzicht.Toch zette ik de uitzichten op de foto, omdat ik dat graag vastleg.Dan kan ik later nog eens zien wat ik toen zag.En dan zal ik ook gaan lezen wat u er nu van gaat vinden.Dit at ik.En dit zag ik, tijdens het eten.En dit zag ik tijdens het eten voor me omhoog kijkend.En nu bent u aan het woord.

Rene Woensdag 03 Juni 2015 at 10:22 pm | | Smurf

vijftien reacties

Di Mario

Asperges met ham? Ik eet het meestal met zalm. Een geweldige combinatie als je het mij vraagt. Je uitzicht vind ik geweldig. Weet je dat ik tot je eerste logje over REM er nog nooit over gehoord had. En ik heb me dus even ingelezen en nu zie ik die foto’s… helemaal geweldig. Ik ben blij dat jij erop bent geweest en deze foto’s hebt gemaakt. En voor mij de vergezichten, want daar ben ik fan van.

Love As Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 03-06-’15 23:02
Hans

Leuke foto’s over het REM eiland, gelukkig een goede herbestemming gekregen.
Nu beter toegankelijk, als het goed in heb je de Norderney ook nog zien liggen, oude schip van de zeezender Radio Veronica. Hans

Hans, (URL) - 03-06-’15 23:25
Thérèse

altijd ziet er lekker uit gelukkig.

Thérèse, (URL) - 04-06-’15 00:36
Thérèse

O jee mijn hele tekst is weg. Nou ja, het was interessant in ieder geval en een lekker aspergemaaltje.

Thérèse, (URL) - 04-06-’15 00:37
Marjolijn

Dat maaltje ziet er heerlijk uit…!!
En met het uitzicht buiten is ook niets mis.

Marjolijn, (URL) - 04-06-’15 05:20
gerdaYD

Goh, blij dat jij er op was en er bovendien knappe foto’s van meebracht. Ik heb dit site altijd al intrigerende gevonden, maar was er nog nooit, dus bedankt voor dit log René!

gerdaYD, (URL) - 04-06-’15 07:51
Sjoerd

Die asperges zien er goed uit, trouwens de foto’s van het uitzicht ook

Sjoerd, (URL) - 04-06-’15 08:18
John

Van zo’n maaltijd raak ik niet vol vrees ik. Maar het ziet er ok uit.

John, (URL) - 04-06-’15 09:38
Chantal

Die asperges zien er zeker niet verkeerd uit, met goede ham en ei, mmmmm

Chantal, (URL) - 04-06-’15 11:13
francky

Mooi uitzicht het je daar inderdaad.
Ik ben benieuwd hoe het eiland zelf er uitziet.

francky, (URL) - 04-06-’15 18:15
Rietepietz

En toch denk ik dat door die kijker kijken wel leuk is.
Je hebt een smakelijke hap besteld, héérlijk. Ik denk wel dat de omgeving om te eten dan weer minder gezellig is voor zover ik dat op deze foto’s kan beoordelen.

Rietepietz, (URL) - 04-06-’15 18:57
Albert y Mara fotoblog

Prachtige foto’s vanaf het REM eiland, we gaan het bezoeken ;-) en niet te vergeten jouw maaltijd. Éen van mijn favoriete gerecht, het witte goud, asperges met ham. Mmmm heerlijk.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 05-06-’15 00:09
Frank-103

Ik wilde eerst de eerste foto niemen, omdat je daarop goed kan zie dat het om een productieplatform gaat wat in de zee heeft gestaan, maar de asperges spreken me eigenlijk meer aan, heerlijk met een lekker sausje!

Frank-103, - 06-06-’15 16:24
Frank-103

Niemen = noemen, de spellingscorrectie op de ipad is zwaar onvoldoende!

Frank-103, - 06-06-’15 16:25
Mirjam Kakelbont

Ook al ben ik geen fan van Amsterdam (dat kán gewoon niet als Rotterdamse) het REM-eiland vind ik prachtig. Evenals de activiteiten op het water. Ik zou alleen bedanken voor de asperges…daar gruw ik van! Mooie foto’s, René.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 06-06-’15 22:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.