CultuuR

Vandaag toon ik weer tien foto`s van het REM eiland te Amsterdam.Omdat ik daar was en vast nimmer weer kom, legde ik flink vast.En ik had ook elke week eentje kunnen plaatsen en dat dan maanden volhouden.Maar zoals u ziet doe ik ze nu.En eerder, maar niet later, want dit zijn de laatste.Ik was er en ik at er, want er is nu een restaurant.En hier hebben al vele andere mensen voor mij gelopen, en er zullen vast en zeker nog veel meer volgen.Zo gaat dat in het leven.Op zich hou ik wel van rare dingen, en dat is dit behoorlijk.In de avondzon, aan de vooravond van Anne.

Rene Vrijdag 05 Juni 2015 at 10:22 pm | | Smurf

dertien reacties

Terrence

Indrukwekkend, René! Ik ga er toch maar eens eten, geloof ik. Al is het maar vanwege het uitzicht.

Terrence, (URL) - 06-06-’15 01:35
Marjolijn

Mooie plek voor een restaurant, met prachtig uitzicht….!!

Marjolijn, (URL) - 06-06-’15 05:02
Sjoerd

Mooie foto’s Smurf, vooral de laatste, daarbij kun je een voorstelling maken hoe dit eiland de zee trotseert.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’15 07:18
francky

Een raar iets dat eiland, niet mooi maar wel indrukwekkend.

francky, (URL) - 06-06-’15 07:26
Di Mario

Hij is gewoon mooi zo vanaf een afstandje. Ik heb genoten van je foto’s. Als ik in de buurt ben.. dan ga ik zeker er heen.

Love As Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 06-06-’15 08:02
Chantal

Die avondzon geeft een mooi aura om REM

Chantal, (URL) - 06-06-’15 08:27
gerdaYD

Gelukkig maar dat jij het in je knappe serie vastlegde, je komt er niet elke dag hé en op die manier heb je een mooie herinnering voor later!

gerdaYD, (URL) - 06-06-’15 08:53
ria

Een beetje raar is het wel ja. Het lijkt wat uit evenwicht. Mooie foto,s, ik ga voor de nooduitgang.

ria, (URL) - 06-06-’15 09:32
John

IK ga dat eiland denk ik op de to do list zetten want het lijkt me wel een bezoekje waard/

John, (URL) - 06-06-’15 09:56
Frank-103

Ik had nog nooit van het rem eiland gehoord, volgens wikipedia is het een productieplatform uit de noordzee dan nu in het IJ ligt als restaurant en uitzichtpunt. Daar wil ik toch eens gaan kijken!

Frank-103, - 06-06-’15 16:17
Rietepietz

Grappig, ik zie dat John nooit eerder van het REM eiland gehoord heeft, een leeftijdskwestie natuurlijk want mensen van mijn leeftijd weten allemaal dat dit een “eiland is” dat ooit ten behoeve van de piratenzenders in zee is gezet om van daaraf commerciële uitzendingen te kunnen verzorgen. Na het verdwijnen van de piratenzenders hoorden we er nooit meer iets over vandaar dat “jonge mensen” vaak niet van het bestaan weten. Ik weet dan weer door jouw logje pas dat het nu op deze manier in gebruik is en dus bewaard gebleven is!

Rietepietz, (URL) - 06-06-’15 17:04
jager

Meer het ren eiland en dan snel naar beneden dus!

jager, (URL) - 06-06-’15 21:44
Mirjam Kakelbont

De onderkant vind ik net zo indrukwekkend als de bovenkant. Maar het is ook maar net hoe je het op de foto zet natuurlijk ;-)

Mirjam Kakelbont, (URL) - 06-06-’15 22:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.