WaaR ik was op 3 augustus

Als ik op vakantie ben sta ik ergens op een camping, samen met mijn ouders.
In de ochtend zitten we lekker koffie te drinken in de voortent op liever nog daar weer voor, fijn buiten.
En in de middag doen we iets.Deze middag zou het maar liefst 30 graden gaan worden, dus koos ik maar weer voor een grot.
Grotte de l`Abime, wat ook nog eens redelijk dichtbij lag.En ondanks dat we in Franstalig Belgie waren is alles tweetalig, wat een service!Hier probeerde ik de scheef liggende dode boomstam recht onder in beeld te krijgen en dan klik.U zag net al de ingang van alwaar een kaartje te kopen, nu het pandje vanaf de plek waar de auto stond.Dit is nou het gat waar die hond in viel.Dit is niet de hond, maar ligt er als voorbeeld ter educatie en ziet men al wandelend in de grot vanaf een loopbrug.En dit is diezelfde gat van de onderkant.
Er boven zo in kijken kon niet, wegens een hek.Toch wel indrukwekkend, binnen een dag rijden vanaf thuis en een totaal ander landschap.Supermarkten genoeg in Belgie, aan drukke doorstroomverkeerswegen.Ik kan het u aanraden, bij 30 graden afdalen in een grot, je koelt er heerlijk vanaf en voelt je daarna uren fris als een hoentje, wel in de schaduw blijven, maar dat doe ik toch al graag.

Rene Zaterdag 15 Augustus 2015 at 10:22 pm | | Smurf

veertien reacties

Di Mario

In de schaduw blijven doe ik ook graag. Dat het heel warm is vind ik niet erg, maar mij zie je ook niet zo maar in de zon. De schaduw is mijn beste vriend. Dat heb ik in Nederland, maar natuurlijk ook als ik op vakantie.

Love As Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 15-08-’15 22:46
Marjolijn

In de zon zitten is voor niemand goed en in de schaduw kun je er toch van genieten.
Ja, het landschap kan een paar uur verderop heel anders zijn.
Mooie zondag.

Marjolijn, (URL) - 16-08-’15 05:37
gerdaYD

Je bent dus aan het beschrijven en door middel van je foto’s ook het tonen van die heerlijke vakantie bezig. Bedankt om dit met ons te delen René, zo mogen we niet alleen met jou meestappen maar er eveneens virtueel van genieten!

gerdaYD, (URL) - 16-08-’15 08:02
Chantal

En waar was ik op 3 augustus? Thuis, ziek op de bank… snif. Jouw dag was beter zie ik meteen al

Chantal, (URL) - 16-08-’15 08:11
Sjoerd

Inderdaad, lekker koel in die grotten. Voor mij hoeven die hoge temperaturen ook niet. Bij 25 graden vind ik het wel genoeg warm.

Sjoerd, (URL) - 16-08-’15 08:44
John

Ik ben liever in de zon als in de schaduw. Tot het echt te warm wordt, dan kies ik ook voor koelte.

John, (URL) - 16-08-’15 10:24
Thérèse

Wat luguber zo’n hondengebeente daar. Ik ga nooit meer in een grot. Eén keer gedaan om mijn kinderen te plezieren, maar ik vond het doodeng. Ik dacht maar steeds: zal je zien dat die rotgrot net instort als wij er zijn.

Thérèse, (URL) - 16-08-’15 12:45
SUSKE

Wallonie ziet er op veel plaatsen inderdaad heel anders uit dan Vlaanderen en Nederland. Ik ben steeds onder de indruk als ik op zo’n hoge brug rijdt in de buurt van Namen.
En door die tweetalige borden leer je ook nog een paar woordjes frans bij.

SUSKE, (URL) - 16-08-’15 13:00
hanscke

Het franse Belgie vind ik niet echt België maar meer Frankrijk.En nee, hoe warm het ook is, ik hoef niet meer in grotten. Ik heg te veel stalagmieten en tieten gezien. Ik ben overvoerd door mijzelf

hanscke, (URL) - 16-08-’15 15:37
Rietepietz

Je hebt gelijk natuurlijk, als het zó warm is kun je nergens beter zijn dan in een grot,.
Maar een zwembad is natuurlijk ook een fijne plek om dan te zijn;-)

Rietepietz, (URL) - 16-08-’15 20:08
Frank-103

Boeiend, zo’n bezoek aan die grot! En meestal is het koel in een grot, of zelfs koud!

Frank-103, - 16-08-’15 20:24
Mirjam Kakelbont

Als ik ergens een grot kan bezoeken, zal ik het niet overslaan. Ik ben het met je eens: een paar uur rijden en je bent in een totaal ander landschap.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 16-08-’15 21:54
Hans

Tweetalig is zeker erg prettig, want Frans ken ik niet.
De boomstam ligt nu goed, de omgeving is nu scheef.
Grotten worden wel bij toeval ontdekt en zijn heerlijk koel. Hans

Hans, (URL) - 17-08-’15 21:47
Albert y Mara fotoblog

Als de zon schijnt ….. ziet alles er anders uit, maar in de schaduw kan ook heel aangenaam zijn, zeker bij meer dan 30 graden in het binnenland van Luxembourg.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 18-08-’15 00:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.