Een kijkje in KROatie

Ik was een keer op vakantie in KROatie en heb toen zoveel foto`s gemaakt, dat ik er vandaag een greep uit doe.Klein grapje mijnerzijds, en grapjes dien je niet uit te leggen.Naast veel prachtige gebouwen kwam ik ook dit tegen.
En dan besef ik toch weer hoe fijn ik woon.Kijk hoor, daar is ook pracht en praal, met schaamteloze kleuren.Watervallen, ik hou er van.Weerspiegeling, waarschijnlijk toen wachtend op de bus of tram.En dit vind ik ook altijd heel erg mooi.Zo zie ik de wereld graag.En soms raak ik verzeild in een museum en dan kom ik zoiets tegen.En elke vakantieavondmaal zet ik op de foto, en soms halen ze mijn weblog ook nog.En ik eet altijd alles op.En geen toetje.
Dat doe ik thuis wel altijd, en dan is het vla.

Rene Zaterdag 10 Oktober 2015 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

Di Mario

Vla met stroopwafelstukjes.. Maar die stroopwafelstukjes moeten dan wel op de markt gehaald zijn, dat is lekkerder. Dat is mijn favoriet. Leuke foto’s weer…

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 10-10-’15 22:44
Marjolijn

Die vakantiemaaltjes zien er wel lekker uit….!!

Marjolijn, (URL) - 11-10-’15 05:40
gerdaYD

Blij toe dat jij weer een serie over je fantastische reis publiceert, hier steek je wat van op en worden bovendien het oog én de maag gestreeld! En hihi, dat grapje? Die foto nam je waarschijnlijk na een nachtje doorzakken…

gerdaYD, (URL) - 11-10-’15 06:37
Sjoerd

Je had op die foto beter de vlag kunnen omdraaien…

Sjoerd, (URL) - 11-10-’15 09:25
John

Ook in Kroatië hebben ze mooie dingen om te zien dus.

John, (URL) - 11-10-’15 10:11
Frank-103

De wereld op z’n kop, in ieder geval de vlag! Die maaltijd ziet er goed uit, vakantie in Kroatie is zo slecht nog niet!

Frank-103, - 11-10-’15 15:59
Rietepietz

Jij woont zéker mooier dan in zo’n haveloos hoogbouwcomplex. Maar ze hébben er dus wel mooie gebouwen.
Zo’n bord keurig gebakken aardappelschijfjes krijg je niet zo vaak in een restaurant, meestal gaan ze voor makkelijk en krijg je patat. Deze zien er erg lekker uit en véél!Ik zou het niet eens op krijgen denk ik.

Rietepietz, (URL) - 11-10-’15 16:55
Hans

Kroatië op zijn kop is dus Nederland, leuke foto’s Rene, ook Nederlandse friet? Hans

Hans, (URL) - 11-10-’15 22:37
ria

Een beetje meer groente zou niet verkeerd zijn Rene. Leuk die ondersteboven vlag.

ria, (URL) - 12-10-’15 09:28
Daan

Lijkt me een leuke vakantiebestemming! Staat op mijn lijstje van nog te bezoeken landen :)

Daan, (URL) - 12-10-’15 12:14
Albert y Mara fotoblog

Een mooie reportage Rene die vreed(t)zaam wordt afgesloten. Hoort er gewoon bij.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 13-10-’15 15:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.