Geschiedenis

Zo nu en dan tik ik wel eens logje over de radio, en mijn beleving daaromtrent, en zo nu en dan reageert er iemand op met een vraag.
Als ik het antwoord niet weet is de kans groot dat ik die reactie uit mijn reageerdoos smurf en herplaats, zodat meer mensen het lezen en de kans groter is dat er een antwoord komt.

'kosta' heeft de volgende reactie geplaatst:

Ik kan me herinneren dat Dubbelisjes altijd begon met een fragment van hetzelfde engelstalige nummer (volgens mij zat de zin "I know your secrets" of iets in die trant erin)  Weet iemand over welk nummer ik het heb?  Ik ben er al erg lang naar op zoek maar heb nog steeds geen aanknopingspunt gevonden.

Uitvoerende artiest en titel zouden erg welkom zijn.

Ik heb dus geen flauw idee.
Ik weet nog goed dat Dubbelisjes elke dinsdagavond was, meteen na de Avondspits, en dat ik er graag naar luisterde.
Ik kan me toch niks van die vaste rubrieken herinneren.

Ik weet wel dat er elke week met een aantal jongeren gediscusieerd werd, waar de VARA zo goed in was.
En dat er af en toe een plaat gedraaid werd, want het was toch op de muziekzender.

En ik weet dat het programma sneuvelde toen alles horizontaal moest, wat ik nog altijd jammer vind.

Maar goed, nu maar afwachten of er iemand met een antwoord komt.

Rene Maandag 12 Oktober 2015 at 10:22 pm | | Smurf

veertien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

zou het dit kunnen zijn:

“I know your secrets I know it all

I know your secrets I see the hidden without light I am your sickness bitting you right behind your eyes don’t try to kill me I cannot die, a death you know you and I will be heaven above and hell below .. “

het is een fragment uit “king for a 1000 years” van helloween! ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 13-10-’15 00:14
Marjolijn

Ik heb geen idee, ken ook het programma niet.
Maar hopelijk kunnen anderen je helpen.

Marjolijn, (URL) - 13-10-’15 05:22
John

Ik luisterde graag naar de avondspits maar daarna luisterde ik geen radio meer.

John, (URL) - 13-10-’15 09:09
gerdaYD

Zelf ben ik niet zo’n groot radio-fan als jij die er blijkbaar alles over weet. Dus laat ik het aan jou over die ons steeds weer iets wijzer maakt op dat gebied René…

gerdaYD, (URL) - 13-10-’15 09:19
Linda Kwakernaat

Sorry, ik heb echt geen flauw idee!
Na de avonspits ging bij mij mijn eigen muziek aan ;)

Linda Kwakernaat, (URL) - 13-10-’15 11:10
Sjoerd

Vreemde gewoonte, maar na de avondspits ging bij ons de TV aan… Ik kan ook niet helpen.

Sjoerd, (URL) - 13-10-’15 12:04
Di Mario

Ik ben benieuwd of Neus het goed heeft. Zou toch wat zijn. Iemand die in Belgie woont heeft het gewoon goed. Ik heb geen idee. Kun je niet een oude aflevering beluisteren en dan met Shazam opzoeken.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 13-10-’15 12:48
Rietepietz

Ik weet bina zéker dat je van niét het antwoord op deze vraag verwacht, ik luister nauwelijks radio en weet het dus inderdaad niet. Maar het is wél een goed idee om het hier te vragen want hoe meer mensen eranaf weten hoe groter de kans op een goed antwoord!

Rietepietz, (URL) - 13-10-’15 15:49
Albert y Mara fotoblog

De avondspits was het laatste radioprogramma dat ik op een dag in die tijd beluisterde. Daarna de tv aan
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 13-10-’15 15:54
Frank-103

Ik vrees dat ik het ook niet weet, na de avondspits ging ik sporten of TV kijken, of ging de cd speler aan. Ik luisterda vroeger wel op donderdag naar de soulshow van Ferry Maat of op vrijdag naar Curry en Van Inkel, en vast ook wel een keer naar bubbelicious, maar niet dat ik dat onthouden heb.

Frank-103, - 13-10-’15 18:10
Hans

De Avondspits heb ik veel geluisterd, maar nu is dat wel voorbij. Hans
Heb wat gezocht voor je:
VARA, aircheck Dubbellisjes, op R&A-6 A3 Cartoon Novelty Music, 0:41
http://www.jingleweb.nl/wp-content/uploa..

Hans, (URL) - 13-10-’15 19:33
Mirjam Kakelbont

Oh, die link van Hans is handig!
Het programma ken ik van naam, maar ik deed hetzelfde als de rest: na de Avondspits zette ik de radio af.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 13-10-’15 22:17
hanscke

Ik heb de oplossing niet, maar wat heb ik genoten om alle info rond dubbellisjes bij Wikipedia even te lezen. Ik dacht al, dubbellisjes was toch op zondag? en dat blijkt ook zo. Eindelijk weet ik nu ook waar de naam vandaan komt. En ach ja oom Ben de jeugdgoog uit Blaricum. Heerlijke nostalgie. Ik was echt een fan van Peter Holland, ik liep weg met deze presentator, alleen durfde ik toen daar als dertiger niet meer voor uit te komen.

hanscke, (URL) - 14-10-’15 10:44
Kosta

Ik ben erachter!

Het is het nummer “Secrets” van de band Fiat Lux

Kosta, - 15-02-’17 22:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.