Quandy

Ik begin met een beeld dat ik nooit meer zie, want de ijssalon is nu een schoonheidssalon.Dan neem ik u nu, net als gisteren, mee naar Westerlee.Waar Quandy even model moest zitten voor de foto`s.En dat deed hij keurig.En ook daar staat een socialsofa. <= linkje om op te klikken. ;)Prachtig pand, Landgoed Westerlee, 25 minuten van Groningen, en over Winschoten geen woord.Dit vind ik dan weer grappig, zo klein dat het net niet te lezen valt.Ooit leefde er een draak in de bossen van Westerlee, naar het schijnt.
En helaas verslagen.Dat u dat maar even weet.En dan te bedenken dat hier ooit mammoeten hebben rondgelopen.En dan nu gaarne uw kritiek of complimenten of andersinds, wat er ook maar opwelt.

Rene Donderdag 22 Oktober 2015 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

Leuk, om het Brabantse idee ook in Groningen te zien…!!

Marjolijn, (URL) - 23-10-’15 05:39
Sjoerd

Dat draakje is niet echt iets om bang van te worden…. Trouwens de Mammoet is wat klein uitgevallen.

Sjoerd, (URL) - 23-10-’15 07:52
gerdaYD

Je openingsfoto doet me watertanden René maar ook de rest van je reportage gaat er weer goed in!

gerdaYD, (URL) - 23-10-’15 08:48
John

Die bankjes blijf ik mooi vinden. Maar zitten er ook wel eens mensen op vraag ik me af.

John, (URL) - 23-10-’15 09:49
Hans

Van ijssalon is nu een schoonheidssalon, vind ik de eerste lekkerder.
Quandy is een top model, die hoeft niet naar de schoonheidssalon.
een socialsofa is net als een logbankje, maar dan niet virtueel. Hans

Hans, (URL) - 23-10-’15 19:29
Di Mario

Die sofa’s zijn natuurlijk geweldig. maar een hond als Quandy… die er zo mooi voor gaat zitten. Die wint elke ronde. Ik ken zulke ook, maar dan in een ander land.. ;-) Ik zal er eens een foto van maken voor je.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 23-10-’15 21:23
Albert y Mara fotoblog

De social bank en de villa Westerlee zijn voor mij vandaag mijn favoriete foto’s. Hopelijk is er nog wel een andere ijssalon in Winschoten.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 24-10-’15 01:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.