JammeR

Webloggen maakt neerslachtig.

Mijn klacht van gisteren ging niet over het ontbreken van de ondertiteling.
Mijn klacht ging over de excuses die worden gegeven alsof het de BBC betreft, en de NPO is geen BBC, maar allemaal verschillende omroepen.

Er komen acht mensen langs die de moeite nemen om te reageren, en overduidelijk is dat sowieso zeven daarvan er geen snars van begrepen hebben.

Er is mij wel eens verteld dat ik log alsog het voor kleuters is.
En nog wordt het niet begrepen.

Die streep van gisteren gaf aan wat ik citeerder en daaronder mijn bevindingen en uitleg.
Die streep was niet om tot daar te lezen en dan snel een reactie te plaatsen.

Zijn er mensen die reageren, is het nog niet goed.
En het allerergste zijn nog de wensen waar ik toch heel duidelijk niet om vraag.

En ik had als titel nog wel INGEWIKKELD, als waarschuwing.

WELLICHT MOET IK OVERGAAN OP CAPSLOCK, DAT MIJN WOORDEN DAN WEL OVERKOMEN, ANDERS WEET IK HET OOK NIET MEER.

Rene Vrijdag 01 Januari 2016 at 10:22 pm | | Smurf

vijftien reacties

Di Mario

Ieder zijn mening en ieder zijn interpretatie. En capslocks vind ik niet zo prettig, dus gebruik die maar niet te vaak.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 01-01-’16 23:12
Renesmurf

HET HEEFT NIKS TE MAKEN MET MENING OF INTERPETATIE, WANT OOK JIJ LULT ALLEEN OVER DIE FILM TERWIJL IK HET TOCH ECHT OVER DE EXCUSES HAD.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’16 23:33
Frank-103

Tja, misschien interesseer jij je wel bijzonder voor de verschillende omroepen, hun ontstaansgeschiedenis en waar ze voor staan, maar is tegenwoordig de gemiddelde consument daar helemaal niet in geïnteresseerd. Wat misschien wel hel jammer is! Ik heb op de tv een kpn menu waarop ik van alle zenders in mijn pakket kan zien welk programma er speelt, maar bij npo 1, 2 en 3 wordt er alleen in de programma informatie vermeld welke omroep erachter zit. Misschien is het daardoor terecht dat de npo, als aanbieder van de programma’s van de omroepen, zijn excuses aanbiedt als er een technische storing is. Want daar kan de achterliggende omroep misschien niets aan doen.
En dat blogberichten niet of half gelezen worden is merkbaar bij alle webloggen waar ik kom.

Frank-103, - 01-01-’16 23:43
ria

Ja gebeurt bij mij ook hoor, dat verkeerd uitleggen. Maak je maar niet te druk, gewoon lekker Bloggen en niet proberen de wereld te verbeteren want dat lukt je toch niet. Zoveel lezers zoveel meningen.

ria , (URL) - 01-01-’16 23:46
Di Mario

Jammer dat je het zo interpreteert. Ik had het niet over de film, maar dat we op computers vertrouwen. Dat een fout is gemaakt, zelfs door computers. Excuses zijn snel gemaakt. Ook al menen ze het niet. En ik blijf capslocks vervelend vinden.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 02-01-’16 00:02
Hans

Beste Rene,

Je zit een beetje veel over de top, NPO is verantwoordelijk.
De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) bepaalt welke programma’s worden uitgezonden op de publieke zenders. Dit gebeurt na overleg met de omroeporganisaties. De NPO is het bestuur van het publieke omroepbestel. De stichting zorgt ervoor dat het aanbod op alle zenders herkenbaar en geordend is.

Hans, (URL) - 02-01-’16 01:41
Leidse Glibber

Laten we het er op houden dat het gewoon jammer is dat er verkeerd ondertiteld is :-) Over hoe de omroepen n u en in het verleden werken of werkten is een behoorlijk groot verhaal met veel haken en ogen.

Leidse Glibber, (URL) - 02-01-’16 02:21
Albert y Mara fotoblog

Je schrijft: “WELLICHT MOET IK OVERGAAN OP CAPSLOCK” Als je dat doet dan trap je Di Mario letterlijk en figuurlijk op zijn p*k, want meneertje noemt dat schreeuwen. Zijn reactie spreekt boekdelen.
De reactie van Leidse Glibber slaat de spijker op z’n kop als koning Salomo.
Salu2 Albert

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 02-01-’16 02:34
gerdaYD

Goh René, zoveel reacties bij mij maken me ook neerslachtig en ik moet daar bij zeggen: de jouwe soms ook hoor. maar daarvoor ga ik de anderen niet uitkafferen, iedereen doet gewoon zijn best en daar moet je het maar mee doen!

gerdaYD, (URL) - 02-01-’16 07:23
John

Ik weet niet beter dan dat ik ALTIJD inhoudelijk reageer. Ik heb nog even gekeken. De beste wensen kreeg je iig niet van mij. Ik weet hoe je daar over denkt.

John, (URL) - 02-01-’16 09:13
Hanry

Toch hoop ik dat je een heel goed 2016 mag gaan beleven.

Hanry, (URL) - 02-01-’16 10:14
Renesmurf

HET IS NIET JAMMER DAT ER NIET IS ONDERTITELT, HET IS JAMMER DAT ZE EXCUUUS MAKEN NAMENS VELEN DIE ER NIKS MEE TE MAKEN HEBBEN. EN DAT CAPSLOCK LIJKT TE WERKEN DUS DIE HOU IK ER IN.

Renesmurf, (URL) - 02-01-’16 10:22
Marjolijn

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en je maakt je nu al zo druk.
slecht voor je hart hoor en je krijgt er dikke benen van.

Marjolijn, (URL) - 02-01-’16 10:26
SUSKE

Al ze er niets mee te maken en ook degenen niet in wiens naam ze spreken begrijp ik echt niet waarom ze dan excuses aanbieden. Zelfs zou ik nooit me excuseren namens iemand anders als ik er voor niets tussen zit. Vreemde kronkel vind ik het.

SUSKE, (URL) - 02-01-’16 10:57
Rietepietz

In ieder geval telde mijn reactie dus nog niet mee, ik liep een dagje achter. Maar in ieder geval gaat mijn reactie op zowel voor de fout met ondertiteling als voor de fout in de excuses;-) Hoofdletters vallen inderdaad altijd op, ik gebruik ze een enkele keer ook wel eens om iets op te laten vallen, heeft dus niets met schreeuwerigheid te maken, het valt gewoon op en soms is dat nuttig.

Rietepietz, (URL) - 02-01-’16 19:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.