Albelli

Dus nog even voor de duidelijkheid.

Ik kreeg een brief van een bedrijf waar ik afgelopen zomer een fotoboek heb laten maken.
En nu las ik die brief in de lift, tussen brievenbus en voordeur, en ze zitten te jijen en te jouwen en dat ze zeker weten dat mijn jaar fantastisch was en feesten in de tuin en dat ik 20% korting krijg met code.

Nou ja zeg.
Ik wens aangesproken te worden met u, we zijn geen vrienden.
En zij weten helemaal niks zeker en ze liegen dat ze het jammer vinden als ik mijn foto`s op mijn camera laat staan.
Ze willen alleen mijn geld.

Nou, dat krijgen ze niet!
En die grindtegel ook niet, hun post gaat gewoon bij het oud papier.

Rene Maandag 18 Januari 2016 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

די מריו

Dat ze met jouw naam niet meteen weten wie je bent… jij bent wereldberoemd in Nederland en omstreken. Maar het inderdaad een kromme wet. Ze mogen je niet spammen, maar als je ooit iets bij ze besteld hebt.. dan mogen ze wel reclame sturen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 18-01-’16 22:55
ArjanK

Niet zo druk maken René. Hun proberen geld te verdienen en als je dat niet aan hun wilt uitgeven geen probleem toch en leg je hun reclame bij het oud papier. Je druk maken om dit soort futiliteiten is slecht voor je gezondheid

ArjanK, - 18-01-’16 23:39
curieuzeneuzemosterdpot

‘t is reklame als een ander!
onder (bijna) elk mailtje staat nochtans een link om jezelf af te melden voor nieuwsbrieven! ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 19-01-’16 01:06
Marjolijn

Gelijk heb je, gaat vanzelf over.
Je niet druk maken om niets.

Marjolijn, (URL) - 19-01-’16 04:58
Sjoerd

Haha, wat heb jij een kort lontje…

Sjoerd, (URL) - 19-01-’16 07:45
John

Hahaha ik vind het wel een leuke conversatie. En ik heb me pas weer her ingeschreven voor geadresseerde reclame tegen te houden. Constant die loterij reclame word je ook niet goed van.

John, (URL) - 19-01-’16 08:56
ria

Gelijk bij het oud papier, zo gaat dat hier. Er komt een tijd dat je het leuker vindt als ze jij zeggen

ria , (URL) - 19-01-’16 09:06
Hanry

Rustig aan Rene.
Ik zou me niet zo druk maken als ik jou was.
Gewoon retour afzender en op de envelop zetten dat je nooit meer iets wilt ontvangen.
Ik garandeer je dat dat werkt!
Met rustig aan doen kom je vaak het verst.

Hanry, (URL) - 19-01-’16 14:58
Francky

Ik moet ook niets van reclame. Die gooi ik in de papiermand of delete die digitaal.

Francky, (URL) - 19-01-’16 17:27
Rietepietz

Daarom ben ik altijd héél zuinig met m’n adresgegevens verstrekken en dat werkt goed.
Maar ik héb wel erger meegemaakt bij “bol. dinges” die bakken het helemáál bruin. Ik kreeg van iemand een cadeautje toegestuurd via die firma die me daarna “als trouwe klant” inlijfde en me met kortingsbonnen bleef!
Misbruik van in vertrouwen verstrekte gegevens vind ik héél erg en dat heb ik ze natuurlijk laten weten. Nu hoor ik niets meer van ze.

Rietepietz, (URL) - 19-01-’16 19:22
Liesbeth

Nou is dit niet het eerste wat ik van albelli gehoord heb waar ik minder blij mee ben…maar goed tegenwoordig zijn je gegevens geld waard. Ik vul nooit ergens iets in, zodra er gratis of winnen staat vertrouw ik het niet.

Liesbeth, (URL) - 19-01-’16 23:02
Frank-103

Ik gebruik hema of kruidvat, geen albelli. Al hun reclame lees ik niet of gaat bij het oud papier!

Frank-103, - 19-01-’16 23:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.