U ziet maaR

Sommige steden hebben een Grote Markt, Winschoten heeft een Marktplein.De Zusterflat staat er nog steeds.Zomaar.Liefkenshoek en daar achter de voormalige LTS die nu omgebouwd wordt tot zorgcentrum.Liefkenshoek, dat kerkje mag blijven staan, deze huizenblok gaat er af, dan ziet men de Lidl beter.Ik kom ook wel eens buiten Winschoten, en tijdens één van mijn wandelingen kwam ik langs een Hamsterweg.Dit is dan wel weer in Winschoten.Herinrichting is een ander woord voor de boel slopen en tochtig maken.Midden in Hongerige Wolf een plaatsnaambordje, voor de duidelijkheid.Midden in Winschoten, ook voor de duidelijkheid, heel belangrijk om Zentrum met een Z te schrijven, en Folgen met een F, anders rijden de Duitsers nog verkeerd en komen ze niet meer weg.Nou, dat zijn tien foto`s, kijk en oordeel en laat het me weten.

Rene Vrijdag 04 Maart 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

curieuzeneuzemosterdpot

mooie straatnamen! :-)
wat wordt er veel afgebroken, opgebouwd en heringericht bij jullie!

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 05-03-’16 00:35
Marjolijn

De Winschoter bouwput is nog niet klaar.
Goed dat alles duidelijk bewegwijzerd is.

Marjolijn, (URL) - 05-03-’16 05:45
די מריו

Hahahahahaha, hilarisch is je schrijfsel erbij.. Anders komen die Duitsers niet meer weg. Die straatnaam is wel grappig. Slopen en tochtig maken. Nergens waait het zo als bij het openbaar vervoer.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 05-03-’16 07:42
John

Hier hebben we in het buitengebied ook een vissersdijk. Dat is een echt dijkje.

John, (URL) - 05-03-’16 09:10
Frank-103

Bordjes in het Duits vindt je hier niet, iedereen wordt geacht Nederlands te lezen! Renovatie is niet altijd slecht, maar het wordt niet altijd beter, helaas!

Frank-103, - 05-03-’16 12:30
Sjoerd

Wij hebben gewoon de Markt… Die borden voor Duitsers worden hier nooit neergezet. Hier in de grensstreek spreekt iedereen ook wel een woordje Nederlands.

Sjoerd, (URL) - 05-03-’16 16:12
Rietepietz

Zelfs áls die zusterflat niet mee nodig is voor verpleegsters dan zijn zulke platjes toch wel nuttig te maken, asielzoekers zouden er zeker blij mee zijn.

Rietepietz, (URL) - 05-03-’16 21:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.