CultuuR

Ik begin wederom op het Marktplein in Winschoten, en dat blijft voorlopig ook nog even zo.Dan neem ik u nu even mee naar Hongerige Wolf.Alwaar ik dit kunstwerkje tegenkwam.En dit is dan minder mooi.  Sneu.Hongerige Wolf is erg klein, en het nabijgelegen dorpje Ganzedijk ook.
Dus hebben ze een gezamelijke buurthuis in Hongerige Wolf.Ook een hele mooie plaatsnaam.En in Ganzedijk trof ik ook zo`n sociale sofa aan.En terug in Winschoten, met de laatste foto die ik gemaakt heb van de duikplank van het voormalige diepe van het parkbad, een openluchtzwembad dat gesloten is met dit als herinnering.Dus u mag hier niet fietsen, tenzij u de route volgt, dan mag het wel, zeer merkwaardig.En ik sluit af met Winschoter Toren.Tot zover, zeg maar wat u vindt, ik ben benieuwd.

Rene Zaterdag 12 Maart 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Dat bord met dat voetpad is wel heel vreemd. Mooie foto’s weer. Klein stukje Quandy, dus ik ga voor de sofa… zo heb ik ze in Petach Tiqva ook gezien.

Love As alwyas
Di Mario

די מריו, (URL) - 12-03-’16 23:15
Marjolijn

Ik ga voor het kleurige bankje, hopelijk wordt er veel gebruik van gemaakt bij mooi weer…!!

Marjolijn, (URL) - 13-03-’16 05:11
Sjoerd

Omdat ik niet weet waar dat kunstwerk voor staat, maakt me dat nieuwsgierig.

Sjoerd, (URL) - 13-03-’16 08:51
Frank103

Die sociale sofa vind ik helemaal niks, die zit hard en koud. Een paar houten banken is veel comfortabeler!

Frank103, - 13-03-’16 11:32
Rietepietz

De sociale sofa is het leukst, en dat kunstwerk lijkt nog het meest op een grote schildpad maar zo zal het waarschijnlijk niet bedoeld zijn

Rietepietz, (URL) - 13-03-’16 17:16
Mirjam Kakelbont

Die sofa is mooi! Ik zou ‘m best in de tuin willen hebben, maar dan is er weinig sociaals meer aan natuurlijk.
De eerste foto vind ik niets. Wij hebben in ons vorige huis brand gehad en moesten drie maanden elders vertoeven zodat het opgeknapt kon worden. Was geen leuke tijd.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 13-03-’16 21:42
Terrence

Zou het de bedoeling zijn geweest een hunebed (na) te bouwen? Ik wist niet dat die ‘sociale banken’ het hele land door te vinden zijn!

Terrence, (URL) - 13-03-’16 22:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.