Quandy

Marktplein Winschoten, met prachtige sporen die het verkeer achterlaat.Op een avond schitterden ijspegels schitterend, helaas op de foto niet zo fraai overkomend.
Maar ik besloot toch om het te laten zien, want best mooi.Het bord staat een tikkeltje scheef en ik hou de camera het nog erger makend dan krijg je dit:Ik blijf het een rare benaming vinden, alsof het een boerderij met kinderen betreft, maar die zult u daar vast ook aantreffen, toch gaat het om de dieren.Ik begrijp nooit goed waarom een in Nederland gestigde sportclub een Engelstalige naam behoeft.
Zoiets werkt op mij sowieso al afstootgevend.Er hangt allemaal kunst in de voormalige bibliotheek tegenover het stadhuis.Kijk, die kant op, want hier naar binnen zitten andere mensen.Kijk maar rustig rond.Dat is iets nieuws, zelf bepalen wat te betalen, na afloop.
Ik doe overigens niet mee.Als je tijdens de voorstelling geen foto mag maken, dan mag het vast wel tijdens de pauze.En deze nog even omdat anders de titel van dit logje niet meer klopt.
Niet dat dat moet kloppen overigens, want niks moet.Sterrebos in Winschoten, ongeveer een jaar of 200 oud.

Rene Zaterdag 26 Maart 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

Prima toch om de oude bieb te vullen met kunst….!!

Marjolijn, (URL) - 27-03-’16 05:52
Sjoerd

Haha, ik snap ook niet dat mijn blog bvision heet… Overigens vind ik de onderste foto het mooiste.

Sjoerd, (URL) - 27-03-’16 09:15
די מריו

Quandy… de lieverd… die wint weer eens de wedstrijd, wat natuurlijk geen wedstrijd is. Kinderboerderij.. eigenlijk nooit zo bij nagedacht. Misschien wel omdat je je kinderen er kunt dumpen om even rust te hebben.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 27-03-’16 09:58
Rietepietz

Er had in ieder geval iemand een keurig pad geveegd op de eerste foto.
Raar systeem inderdaad om zelf de intree te moeten bepalen, er zullen zeker mensen zijn die er misbruik van maken, maar dan vraagt men dan ook wel een beetje om.

Rietepietz, (URL) - 27-03-’16 16:41
Hans

Ja men denk met een bepaalde naam misschien wel de status te verhogen.
De oude biep is hier fietsen werkplaats geworden. Hans

Hans, (URL) - 27-03-’16 22:40
Frank103

Die opmerking over kinderboerderij vind ik goed gevonden, waarschijnlijk konden ze niks beters verzinnen, in het Engels heet zoiets volgens mij een pet zoo, maar dat verengelsen van de Nederlandse samenleving moet toch wel een halt toegeroepen worden!

Frank103, - 28-03-’16 10:19
hanscke

Quandy heeft het maar zwaar, wie moet hij nu weer voorttrekken

hanscke, (URL) - 28-03-’16 14:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.