Hallo Belgie

De zomervakantie van 2015 bracht ik gedeeltelijk door in Belgie, het land van de Belgen.En daar had ik nog een heleboel foto`s van, en het komt me ook allemaal wel bekend voor.Volgens mij gingen we daar in een treintje naar de grotten.En daarna kon je in de rij gaan staan NEDERLANDS, en er waren evenveel Franstaligen, en volgens mij kon je daar ook Duits of Engels krijgen.Het is vast al eeuwenoud, er hebben vast al miljoenen mensen gezeten en het staat nu op de foto op internet.Als het onderhoud goed is gaat het voor altijd mee.Kijk eens wat een enig tunneltje.Volgens mij is dit Hoei, en ben ik ook boven op dat fort geweest, en aan deze kant van de Maas.En om even af te koelen nu weer terug naar de Nederlandse stad Winschoten.Alwaar ik Quandy onlangs op visite had, en als hij naast het kleed wil liggen dan mag dat.Nu mag u weer wat zeggen.

Rene Woensdag 15 Maart 2017 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Ben je soms in de grotten van Han geweest?
Een trein tochtje is a;tijd wel gezellig op vakantie. Hans

Hans, (URL) - 15-03-’17 23:12
Marjolijn

Vakantie foto’ s altijd leuk voor de herinnering…!

Marjolijn, (URL) - 16-03-’17 07:07
Sjoerd

België is hier maar net een paar kilometer vandaan, ik kom er ook vaak. Maar de mooiste foto vind ik dat torentje op de laatste foto.

Sjoerd, (URL) - 16-03-’17 08:22
John

Onderhoud is alles bij alles wat onderhouden moet worden voor een levenslang bestaan. En soms onderhoud men echt goed.

John, (URL) - 16-03-’17 08:37
ria

Lief die laatste. Zulke lekkere vloerbedekking ligt ook fijn natuurlijk.

ria, (URL) - 16-03-’17 12:21
Frank-103

Een trein en een kasteel, gewoon een briljant bericht! Zo maak je het internetten erg geslaagd!

Frank-103, (URL) - 16-03-’17 19:11
Villasappho

Ik herkende dat treintje binnen 2 seconde, de Grotten van Han. Voor mij alweer heel wat jaren geleden dat ik daar was.

Villasappho, (URL) - 18-03-’17 16:58
Kakel

Ik zag ineens op de een na laatste foto die gigantische hoorn met softijs staan en kreeg spontaan lekkere trek. In de omgeving van Hoei heb ik veel gefietst. Ik meen zelfs het tunneltje te herkennen.

Kakel, (URL) - 18-03-’17 21:24
suske

Je zat zo te zien ergens in de buurt van Han. Dit behoort tot het franstalig deel van België.

suske, (URL) - 19-03-’17 20:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.