In HilveRsum

Stationnement genant.Zo heet dit kunstwerk in de tuin van de VPRO.Zo`n uitzicht levert toch prachtige programma`s op.En de beste maken ze daar.Ik geloof dat ik mijn auto zag staan maar dat weet ik niet meer zo zeker.Merkwaardig toch he, zoveel omroepen, en dan zijn er nog veel meer.En allemaal vinden ze zichzelf de beste en hun leden vinden dat ook weer allemaal.En hier kwam Ronflonflon vandaan.Muurkunst in Hilversum.Alle afbeelden vandaag van Hilversum.Bij Bussum.

Rene Maandag 05 Juni 2017 at 10:22 pm | | Smurf

dertien reacties

Hans

Een mooie drol Rene.
Het pand van de VPRO is ook al heel wat jaar hun onderkomen. Hans

Hans, (URL) - 05-06-’17 22:40
די מריו

Heel veel mensen, heel veel meningen en misschien nog wel meer smaken. Maar gelukkig voor jou is ooit de vpro opgericht.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 05-06-’17 22:47
John

Die drol is natuurlijk gigantisch. Dat kan niet anders want hij ligt in de tuin van de VPRO en dat is de betere omroep. Ik zag je auto niet in ieder geval.

John, (URL) - 06-06-’17 07:33
Sjoerd

Ronflonflon kwam dus uit de echte villa…

Sjoerd, (URL) - 06-06-’17 12:04
willy

“ stationnement gênant”..

hoe komen ze daar nu op Rene ?

ik zou daar wel niet gaan parkeren

groeten

willy, (URL) - 06-06-’17 14:55
Thérèse

Dat heb jij mooi gefotografeerd, René. Zo heb ik dit allemaal eens goed kunnen bekijken. Maar ik moet zeggen dat ik de huidige programma;s op TV helemaal niks-an vind, ondanks al die omroepen. Zelfs de VPRO laat momenteel het een beetje afweten.

Thérèse, (URL) - 06-06-’17 15:41
Laurent

Ach, Het gebouw, wat een mooi programma was dat altijd op vrijdag. Ik was koerier in die jaren en had de pest in als ik alleen maar korte ritjes had op vrijdag, want dan kon ik niet rustig naar Het Gebouw van de VPRO luisteren.

Laurent, - 06-06-’17 18:35
Rietepietz

Ach, er is gewoon niet één omroep “de beste” wat mij betreft, ze hebben allemaal wel eens iets dat goed of leuk is.
Zondegeld dat “kunstwerk”!

Rietepietz, (URL) - 06-06-’17 19:26
hanscke

Als kind ben ik twee keer in Hilversum op vakantie geweest en het was toen een must om alle studio’s te bekijken. Het had iets magisch voor mij. De VARAvilla, het huis van de NCRV, etc. en dan als klap op de vuurpijl het gemeentehuis. Ook zo’n mooi gebouw. Ik moet ndcig eens naar het mediapark om daar eens polshoogte te nemen.

hanscke, (URL) - 06-06-’17 21:00
Suske

Ik weet niet veel over al die omroepen. Voor mij telt of ik de programma’s lust of niet.

Suske, (URL) - 06-06-’17 21:00
Leidse Glibber

Het is aardig opvallend dat kunstwerk . Je hebt nu inderdaad het immens grote mediapark maar vroeger zaten zowat alle omroepen in die grote herenhuizen in Hilversum en Bussum.

Leidse Glibber, (URL) - 06-06-’17 21:44
Kakel

De drol van Wim, haha. Ik vind het een beetje simpel maar wie ben ik?
Mijn ouders zijn verstokte vara-fans en hebben al zolang ze getrouwd zijn een abonnement op de vara-gids.De oude krijg ik!

Kakel, (URL) - 06-06-’17 22:03
villasappho

Geloof dat de bordjes langer moeten…dat kunstwerk vind ik iig niks.

villasappho, (URL) - 06-06-’17 22:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.