Winschoten

Vandaag een tiental plaatjes betreffende Winschoten.
Wie goed kijkt ziet een flatgebouw staan.Er is in de loop der jaren al veel afgebroken, nieuwgebouwd en weer afgebroken, en sommige gebouwtjes mogen altijd blijven bestaan.Zoals deze voormalige Synagoge, nu eens van de achterkant.Al die verschillende bouwstijlen, ik hou er van.Dan kan ik ondertussen even vertellen dat om kwart over zes in de ochtend al mijn weg versperd werd, er was allemaal brandweer en ziekenwagens en veel volk op de been, voor dat tijdstip.
Ook de pers was aanwezig, zodat ik later kon lezen dat er een kleine brand was geweest door een pannetje op het vuur.Ik moest over de stoep fietsen om er langs te geraken en dacht er niet eens aan om een foto te maken, dus vandaar maar even wat uit de oude doos die nog niet gelogt zijn.Winschoten kent heel veel pleintjes.Zo ook schoolpleintjes.Lekker zitten in de zomer, fijn aan denken in de winter.En dit is Quandy.Tot zover tien keer Winschoten, in willekeurige volgorde en ongenummerd en ongewatermerkt, maar dat ziet u zelf ook wel.
Gaarne uw reactie, wat er maar in u opkomt over welke foto dan ook.

Rene Dinsdag 20 Juni 2017 at 11:45 pm | | Smurf

elf reacties

Hans

Met deze dagen krijg je gelijk weer zin in de winter.
hoop dat Andre meeleest, kan hij zien dat Winschoten volop in beweging is. Hans

Hans, (URL) - 21-06-’17 01:10
Marjolijn

De sneeuw is nu snel gesmolten met deze warme dagen…!!

Marjolijn, (URL) - 21-06-’17 07:25
John

Er wordt overal toch behoorlijk gesloopt. Goes is er ook een meester in aan het worden. Die sneeuw. Grappig.

John, (URL) - 21-06-’17 08:31
די מריו

Je moet in de ochtend ook geen pannetje op het vuur zetten, daar zou ik nog niet wakker genoeg voor zijn. Sneeuw.. ik denk bij dit weer eerder aan ijs.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 21-06-’17 10:44
Rietepietz

Kleine oorzaak grote gevolgen met zo’n pannetje op het vuur, maar in ieder geval is er tijdig ingegrepen. Van sneeuw hebben we nu even geen last, héél oude foto’s dus want vorige winter is er hier geen vlokje gevallen.

Rietepietz, (URL) - 21-06-’17 12:01
willy

dar is pas een verfrissende reeks René

groeten

willy, (URL) - 21-06-’17 15:55
Suske

Deze foto’s komen verfrissend over. Nu krijg ik opnieuw zin in ijs.

Suske, (URL) - 21-06-’17 18:07
Frank-103

Sneeuwfoto’s terwijl ik onder de parasol zit omdat de mussen van het dak kunnen vallen door de hitte, heel afschuwelijk. Ik sluit me verder aan bij Francky, tijd voor een ijsje!

Frank-103, (URL) - 21-06-’17 19:11
Michel

Zeker mooi al die verschillende bouwstijlen, vaak door die straten geslenterd. En in het kerkje op de bovenste foto ben ik al een hele tijd niet geweest, ben geen kerkganger meer, maar ben er ooit wel gedoopt.

Michel, (URL) - 21-06-’17 20:44
Sjoerd

Ik sluit me in ieder geval aan bij jouw mening over al die verschillende bouwstijlen. Dan worden het geen rijtjeshuizen of vinexwijken.

Sjoerd, (URL) - 21-06-’17 21:20
Hans

Heerlijk om deze koele foto’s te zien.
Vroeger werd er veel afwisselend gebouwd. Hans

Hans, (URL) - 21-06-’17 22:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.