Quandy

De regenboog op Terschelling.Nieuwbouwstraten zijn er ook.En kunstzinnige muurtjes.Quandy in Doodemanskisten.Ik vraag me toch af waarom dat nou Yellow Cab moet heten, de buitenlander die hier komt wil graag Nederlands zien, anders komt die toch niet hier?Quandy bij de breibomen.Quandy op het strand van Terschelling, waar je je in Engeland waant.Ik stond op de top van een zeer hoge duin en kon de vuurtoren van Ameland zien, maar bewijzen kan ik dat volgens mij niet.Toen ik moest niezen schrokken ze allemaal.De Brandaris, als je dan toch wat bouwt, bouw dan ook wat moois.En nu heeft u er weer tien gezien!

Rene Vrijdag 01 September 2017 at 11:50 pm | | Smurf

tien reacties

Marjolijn

de breibomen blijven leuk…!!

Marjolijn, (URL) - 02-09-’17 07:42
די מריו

En toch zijn er mensen die het een mooi ding vinden. Ik ken zelfs iemand die er in is getrouwd. Ik schrik zelfs weleens van mijn eigen niezen. Wat kan dat hard gaan.

Love as always
Di Mario

די מריו, (URL) - 02-09-’17 07:46
John

Ja die beesten zijn schrikkerig. Volgende keer je nies inhouden dan maar.

John, (URL) - 02-09-’17 09:01
willy

niezen en zijn gevolgen….

tracht je wat in te houden René

willy, (URL) - 02-09-’17 10:59
Frank-103

Die nieuwbouwwijk ziet er niet uit zoals zo’n wijk er hier uit ziet. Met 6 huizen durven ze dat hier geen wijk te noemen! Die brandaris vind ik best fraai, ik heb er voor de modelspoorbaan een model van gekocht!

Frank-103, (URL) - 02-09-’17 11:54
Rietepietz

Kwestie van smaak, ik vind de vuurtoren wel mooi en ook heel herkenbaar. dat breiwerk aan de bomen is pas echt een aanfluiting, slaat nergens op!

Rietepietz, (URL) - 02-09-’17 20:18
Sjoerd

Zo’n kunstzinnig muurtje wil ik ook wel.

Sjoerd, (URL) - 02-09-’17 20:29
ria

Ja ik ga ook voor het muurtje, erg mooi!

ria, (URL) - 02-09-’17 21:40
Hans

Eigenlijk gek, maar nieuwbouw zal je niet snel verwachten op Terschelling.
Vind ik ook Yellow Cab zou taxi Terschelling moeten heten. Hans

Hans, (URL) - 02-09-’17 22:03
Thérèse

Ik ga voor de regenboog, voor de schapen of waren het geiten die zo schrokken en Quandy bij die gebreide bomen; hij staat zo mooi op de foto.

Thérèse, (URL) - 02-09-’17 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.