HemelvaaRtweekeinde naaR Bunschoten

Ik was afgelopen hemelvaartweekeinde van Winschoten naar Bunschoten.En Quandy was ook mee.En we vertoefden op Jachthaven Nieuwboer.En ik kwam van alles tegen wat ik leuk genoeg vond om op de foto te zetten.Ik denk altijd, als ik het fijn vind om naar te kijken zijn er vast andere mensen die dat ook fijn vinden.Als kind heb ik wel eens gedacht, als ik later groot ben ga ik eens kijken in Bunschoten.En nu kwam het er eens van.En ik zag kunstmetballen.nlWinschoten heeft een Oostelijke Rondweg en Bunschoten heeft een Oostelijke Randweg.

In Winschoten gelden gedragsregels, in Bunschoten hebben ze zelfs leeftijdsregels.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Maandag 14 Mei 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

Hans

Bunschoten spakenburg wordt vaak in een adem genoemd.
Je hebt er leuke dingen gezien en vastgelegd.
Leuk om mee te kijken in mijn buurgemeente. Hans

Hans, (URL) - 14-05-’18 22:44
די מריו

Die auto is natuurlijk geweldig, Kunstmestballen. Is ook vast niet om mee te voetballen. ;-)

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 15-05-’18 07:03
Francky

Leuk zo’n oldtimer.
Kunstmetballen klinkt interessant.

Francky, (URL) - 15-05-’18 07:12
John

Er zit altijd wel iets bij wat anderen ook leuk vinden ja. Zo vind ik dat scheepje leuk.

John, (URL) - 15-05-’18 08:09
Noortje

Ik ben alleen in Bunschoten en Spakenburg geweest als er de Spakenburgse dagen in Spakenburg gehouden worden in de vakantieperiode. Je ziet dan eigenlijk niet zoveel van de plaatsen zelf omdat het er dan wel heel erg druk is met bezoekers.

Noortje, (URL) - 15-05-’18 16:26
Frank-103

Die oude auto vind ik erg mooi. Ik heb eigenlijk nog nooit gedacht aan Bunschoten, ik weet ook niet of ik daar ooit ben geweest!

Frank-103, - 15-05-’18 19:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.