Quandy in Bunschoten

Ik was onlangs even een tijdje in Bunschoten.En daar hoorde ook en barbecue bij.Quandy was ook mee.Bunschoten heeft wel wat.En toen ik even over de dijk fietste zag ik ineens een bordje staan, dus dat ging ik even leven.En dat ziet er zo uit.En zo.En alwaar het fietspad zich nu bevindt markeringen waar ook eens van die kregen lagen.Een overeenkomst tussen Bunschoten en Winschoten is dat in beide plaatsen zich een taalhuis bevindt.Als ik ergens een bord zie ik wil altijd lezen wat er op staat.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Donderdag 24 Mei 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Ook een visje en koek hoor je daar te eten.
De dijk, daar is nogal wat over te doen, die is verhoogt met vervuilde grond.
De Grebbelinie heb ik ook al eens wat over geschreven. Hans

Hans, (URL) - 24-05-’18 22:59
hanscke

Bunschoten, daar heb ik nog anderhalfjaar gewoond, in de Dorpsstraat, maar het was eigenlijk een steegje van de die Dorpsstraat. Mijn buurvrouw liep toen nog in klederdracht. Echt elke dag. En nieuwsgierig dat ze was….Maar omgekeerd mocht ik haar niets vragen. Ik bewaar niet echt goede herinneringen aan dat dorp, maar het is wel een bijzondere plaalts.

hanscke, (URL) - 24-05-’18 23:17
די מריו

BBQ is wel gezellig, alleen ik doe het in Nederland nooit. Ik heb altijd de pech dat het zo gaat regenen en net gaat regenen. Die versperringen zouden goed werk verricht hebben.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 24-05-’18 23:19
Leidse Glibber

Volgens mij ben ik nooit in Bunschoten geweest realiseer ik mij nu :-)

Leidse Glibber, (URL) - 25-05-’18 00:35
John

Kijk, en ze liggen er nog. Kunnen ze mss ooit weer dienst doen.

John, (URL) - 25-05-’18 07:07
klaproos

ik ken bunschoten van een vispaleis :-) quandy :-) top doggie

klaproos, (URL) - 25-05-’18 08:08
Francky

Zo hebik Bunschoten leren kennen. Of ik er ooit kom weet ik niet.

Francky, (URL) - 25-05-’18 09:04
Rietepietz

Zo’n bord zou eigenlijk niet nodig moeten zijn maar helaas zijn er soms toch hondenbeztters die niet opletten war hun hond z’n behoefte doet. Gelukkig let jij daar wel op.

Rietepietz, (URL) - 25-05-’18 16:10
Frank-103

Die tankversperring lijkt me ook vervelend voor andere verkeersdeelnemers. De bbq ziet er goed uit!

Frank-103, - 26-05-’18 19:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.