Van Winschoten naaR Bunschoten

Toegegeven, Bunschoten was tweede keus, vooraleerst echter wilde ik maar al te graag eens een kijkje nemen in Linschoten.  Enkel en alleen omdat het slechts één letter verschilt met Winschoten.
Ik hoorde er wel eens van, ik zocht het wel eens op waar het lag en hoe het er uit zag, en ik bezocht het eens.
Vorig jaar in het hemelvaartweekeinde bezocht ik Linschoten.

En daarom was ik dit hemelvaartweekeinde in Bunschoten.
En net als naar Linschoten was Quandy nu ook weer mee.Ik vind het prachtig dat alles daar netjes in het Nederlands wordt weergegeven, en in geen enkele andere taal.Dit soort bordjes vind ik nooit zo prettig.Campers kunnen dat niet, dat kunnen alleen mensen doen.De voorzieningen op de havencamping waren uitstekend.Dat dat even duidelijk is.Ik zag mezelf in de spiegel.Raar woord eigenlijk, uitsluitend.Ik weet de pincode nog en kan het openbaar gaan maken, maar dat doe ik natuurlijk niet.Tot zover dan Bunschoten.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Dinsdag 29 Mei 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Campers kunnen dat niet, dat kunnen alleen mensen doen.
Sterk opgemerkt.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 29-05-’18 23:16
Francky

De voorzieningen zijn uitstekend en zo hoort het.

Francky, (URL) - 30-05-’18 07:09
John

Van die bordjes houd ik ook niet. Mijn hond neem ik het liefst gewoon overal mee naar toe. Maar ja, soms staan die bordjes er wel, en dan ga ik niet.

John, (URL) - 30-05-’18 08:59
ria

IK hou ook niet van die bordjes. Ik vraag me af waar die matjes in de pisbakken voor zijn…

ria, (URL) - 30-05-’18 10:16
Rietepietz

Ja klopt, campers doen geen mond open;-) Tja de bordjes die honden verbieden zijn helaas nodig omdat niet iedereen het het benul heeft waar hij/zij zijn hond beter niet kan uitlaten en er zijn gevallen dat het gewoon niet fris is.

Rietepietz, (URL) - 30-05-’18 10:37
Hans

Wat zijn er toch veel regeltjes, mis nog “de pincode voor u zelf houden” Hans

Hans, (URL) - 31-05-’18 21:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.