XitteRend Winschoten

Eens knipte ik deze foto en ik wist dat ik hem eens zou loggen, nu dus.Op 14 april 2018 werd de bevrijding van Winschoten gevierd op het Marktplein.En dit was op een gegeven moment het uitzicht vanaf mijn balkon.En hier heb ik het oudste gebouw van Winschoten uit 1275 even mooi helemaal in beeld.Er waren allemaal acteurs die speelden de werkelijkheid na.Angstaanjagend heftig.En verderop in de stad was ook wat luchtiger vermaak.Waarbij ik na afloop de atributen eens ging zien, alsmede hun wagen.Dit is Quandy, een Duitse Herder van tien.Onderweg van Bunschoten naar Winschoten.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Donderdag 31 Mei 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Is Quandy alweer tien joh. Wat gaat de tijd toch snel. Ik ben blij dat je regelmatig een foto van hem laat zien. Mooie beelden van de bevrijding. Dat het niet vergeten mag worden.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 31-05-’18 22:45
Francky

een leuke winterse foto die eerste.
10 jaar is heel wat voor een hond.

Francky, (URL) - 01-06-’18 07:04
John

Toch gek als ik er over nadenk. Bevrijding vieren met een berg militair vertoon.

John, (URL) - 01-06-’18 07:19
willy

prachtig zicht heb je van af je balkon René

maar dat militair gedoe, vind ik toch maar vreemd

groeten

willy, (URL) - 01-06-’18 19:15
Rietepietz

Tjonge, die kerk is wel een oudje hoor. er worden tegenwoordig geen gebouwen gebouwd die er over 800 jaar nog staan. J
Je zat dus in de file neem ik aan anders is een foto van auto met caravan toch een beetje lastig.

Rietepietz, (URL) - 01-06-’18 19:32
Terrence

Net als Di Mario kijk ik ook op van de leeftijd van Quandy. Nog steeds leuk dat je zijn naam koos om een weinig voorkomende letter van het alfabet te hebben voor je blogstukjes. Je hebt toch maar een prima balkon, René!

Terrence, (URL) - 01-06-’18 21:16
Hans

Onze vrijheid kun je niet genoeg benadrukken, de video’s die hebt genaak zijn erg leuk.
Zo Quandy is tien jaar, nou een herder is gelukkig een sterk ras. Hans

Hans, (URL) - 01-06-’18 22:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.