Quandy

Te beginnen met wat afkoeling in het Sterrebos te Winschoten.Twee klompen die ik eens droeg, hangend aan de garage die ik eens schilderde.Broedend vogeltje.De stadsgracht van Winschoten, weer opengegraven op de plek waar eens de drukkerij van de Winschoter Courant stond.In het Duits is een groter lettertype wenselijk, dan komt dat wat schreeuweriger over.Vroeger had een huisarts praktijk aan huis, aldaar was een wachtkamer en behandelkamer en allerhande medicatie en voorzieningen aanwezig, en hij woonde er ook nog.
Als de huisarts met pensioen ging verkocht hij de hele boel, ging zelf verhuizen, en een nieuwe dokter nam intrek in de woning en nam de praktijk over.

Tot de laatste huisarts, die ging met pensioen en bleef er wonen, want tegenwoordig hebben dokters gezamelijke groepspraktijken en doen het niet meer aan thuiswerken.
Daarom heeft de laatste huisarts deze plaat aan zijn pand laten zetten, zodat het niet vergeten wordt.
Dat is niet dit pand, dit is een heel ander pand, dat al jaren de Bosstraat ontsiert en nu lijkt het helemaal beroerd.De binnenkant van de middeleeuwse Winschoter Toren d`Olle Witte.Met dit als uitzicht, met links de achterkant van Het Pleintje, waar Herman Brood zijn muzikale loopbaan begon en inmiddels alweer jaren leegstaat, en rechts de achterkant van de visboer.En tenslotte Quandy.Tot zover, want nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Zondag 15 Juli 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

Hans

Wat afkoeling is wel prettig.
Inderdaad verschillende letter grote.
Is de datum van Saverda gewijzigd?
Herman Brood en Winschoten blijven verbonden, men zou wat met het pand moeten doen. Hans

Hans, (URL) - 15-07-’18 22:48
די מריו

Quandy heeft het goed voor elkaar. Zo’n broedende kanarie is ook altijd schattig. Die toren van binnen is mooi, het uitzicht ook.
Als ik Mohammed was geweest had ik gevraagd of 1 x niet genoeg was geweest. ;-)

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 16-07-’18 07:28
Francky

Leuk die klompen vol met bloemen aan de muur.
Hier zie je dat niet.
Quandy geniet in het water.

Francky, (URL) - 16-07-’18 12:26
Rietepietz

Quandy heeft het niet gek bekeken op de laatste foto. ik ben jaloers. Huisartsen zijn inderdaad helaas niet meer jarenlang gewoon “thuis“te vinden. Je ziet het al aan dat bord. Die eerste arts hield het ruim 20 jaar vol, de anderen zijn steeds al snel verdwenen. Huisarts is geen roeping meer maar een maar manier om je brood te verdienen en liefst zoveel mogelijk in kantoortijden.

Rietepietz, - 16-07-’18 16:39
ria

Ah Quandy lekker in het water. Ja dat lelijke pand kunnen ze beter maar afbreken.

ria, (URL) - 16-07-’18 21:52
Villasappho

Heerlijke foto van Q!

Villasappho, (URL) - 17-07-’18 19:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.