ZomeR

We moeten ons natuurlijk blijven realiseren dat het niet kan blijven zomeren.
Bijvoorbeeld met het Sterrebos te Winschoten.Toch jammer dat de watertoren van Winschoten slechts bestaan heeft van 1902 tot 1967, maar gelukkig is er deze minatuur die goed gedetailleerd is.Schönfeld wordt uitgesproken als Sjeunvelt, tenminste, door mij.

Deutsche sind in Winschoten sehr willkommen und werden in ihrer eigenen Sprache angesprochenDe klompjes die Vivian eens droeg en een kerk uit 1275.Reeds geweest.Er staat sinds kort, met een knipoog naar het Drielandenpunt, deze zuil in natuurgebied Reiderwolde, omdat daar de drie gemeentes samenkwamen die nu vallen onder Oldambt, waar Winschoten de hoofdstad van is.Quandy, nooit in de auto op weg naar het Sterrebos, want dat valt altijd nog wel lopend te doen, gaan we naar elders, dan brengt mijn auto ons daar naar toe.Ook reeds geweest, en even over heen gewandeld.Het was een groot feest op het Havenfestival Winschoten.Het lijkt altijd rustig waar ik foto`s maak, dat is omdat ik mijn momenten kies en er juist weinig mensen op wil hebben, en dat lukt me heel aardig.
Rene Dinsdag 24 Juli 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

Hans

De winter helpt om minder op de warmte in de zomer te mopperen.
Best wel jammer dat de watertoren er niet meer is, tegenwoordig maakt men er een horeca gelegenheid of woning van.
Het Drielandenpunt is nog erg nieuw. Hans

Hans, (URL) - 24-07-’18 23:57
די מריו

Hier is nog wel een watertoren, maar die staat midden in het bos. Die klompjes zijn wel lief zo aan de muur. Quandy staat er weer mooi op.

Love as always
Di mario

די מריו, (URL) - 25-07-’18 08:29
Francky

De zomer blijft inderdaad niet duren. Voor we het goed en wel beseffen is de winter hier.
Mooi die klompjes zo aan de muur.
En 65 jaar voor een watertoren is niet lang.

Francky, (URL) - 25-07-’18 09:19
Frank-103

We hebben hier ook genoeg Duitsers, die komen voor de Zaanse Schans of voor een dagje naar zee, maar je zal hier geen bordje in het Duits, of in een andere buitenlandse taal, ontdekken.

Frank-103, - 25-07-’18 15:58
Rietepietz

Ik denk dat menigeen nu wel even in de sneeuw zou willen rollen. In de buurt van grenzen zie je dat inderdaad vaker dat er rekening gehouden wordt met mensen “van over de grens”

Rietepietz, - 25-07-’18 16:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.