Zomer 2018

Ik begin deze reeks met eentje uit Winschoten.Gevolgd door nog eentje uit Winschoten, Quandy.Quandy op Ameland.Marktplein Winschoten.Dit zijn nieuwe huizen in Blauwestad.Winschoten en Blauwestad bevinden zich pal aan Duitsland.Boei in BLauwestad.Kunst.De Wilgenborg.En dit kwam ik ook tegen.Tot zover dat wat ik zag en zoal tegenkwam.

Rene Dinsdag 09 Oktober 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Kunt merken dat er veel Duitsers op bezoek komen, is goed voor de handel.
Een flink stopcontact, en dan ook nog een kaarsenstandaard. Hans

Hans, (URL) - 09-10-’18 23:19
די מריו

die wilgenborg moet je de tijd geven, en dan krijg je iets moois. Bij ons mag je wel vissen in de haven als je een vispas hebt van H’wijk. Die huizen van blauwstad lijken origineel, maar ik zie ze tegenwoordig in elke nieuwbouwwijk zo verschijnen.

Love as always
Di mario

די מריו, (URL) - 10-10-’18 07:06
Francky

Hier meer fransen dan duitsers op bezoek.
Sneeuw, daar denk ik nog niet aan met deze indian summer.

Francky, (URL) - 10-10-’18 08:38
Rietepietz

Hier in de randstad denk ik er eigenlijk niet zo bij na dat je daar heel dicht bij Duitsland zit. En dat is natuurlijk bij alle Oostelijke provincies zo , lijkt me best makkelijk om de benzine en veel boodschappen wat goedkoper te scoren

Rietepietz, - 10-10-’18 17:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.