Mooie foto`s

De titel van dit logje was eens een reactie van iemand.
Toen plaatste ik tien foto`s voorzien van boventitels en dan zegt iemand dat.

Simpel en doeltreffend, vandaar dat ik het regelmatig als titel gebruik, dan hoeft men dat in elk geval alvast niet te zeggen, want u weet al dat u mooie foto`s gaat zien.

Te beginnen in Winschoten, op de Venne, waar eens water was is nu zo af en toe ook weer water, en niemand weet waarom.Dit is Quandy in het water.In Winschoten bevindt zich ook een Zaaiweg, net als een Oogstweg overigens.
update: Wie nog meer wegen wil weten kan internet raadplegen, ze staan er allemaal op.Quandy op Ameland.In het Sterrebos in Winschoten waren wat werkzaamheden.Er verdween een huisje er werden geulen gegraven en er kwam weer wat terug, en ondertussen zag ik dus iets wat ik nooit weer zal zien.En zie hier het lijnenspel van de linten en het hekwerk en het schitterende huis aldaar.Dat u dat maar even weet.De zeven verdieping tellende voormalige bibliotheek pal tegenover het stadhuis te Winschoten.Ik liep er langs, maakte er een foto van, kwam een dag later weer langs, toen was alles weg.
Toch vastgelegd dus.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Maandag 22 Oktober 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Mooie foto’s. ;-) Helemaal weer die foto van Quandy in het water. Zaaiweg is ook wel mooi qua naam.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 22-10-’18 23:13
John

Ik vind die met sneeuw toch echt iets minder dan de rest, Zonder sneeuw was het perfect geweest.. Waarom iemand een piemel op een muur spuit snap ikm niet.

John, (URL) - 23-10-’18 08:13
Rietepietz

Maar misschien wil er wel iemand schrijven “slechte foto’s”, want over smaak valt niet te twisten;-) Op een foto blog reageren is meestal toch wel moeilijker dan op tekst.

Rietepietz, - 23-10-’18 15:36
willy

de tweede foto heeft hier mijn voorkeur René

groeten

willy, (URL) - 23-10-’18 17:15
Francky

Er zijn veel werken bezig in Winschoten. Hier is het niet anders.
Is er naast een Zaaiweg ook een maaiweg of oogstweg ?

Francky, (URL) - 23-10-’18 18:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.