Quandy

Het Marktplein te Winschoten, waar alleen geparkeerd mag worden in een hoekje voor Hotel Restaurant Victoria, en wel gratis.Quandy in de vijver van het Stadspark te Winschoten.Quandy op Ameland.
En eens was hij op Texel, en op Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog.Dat u dat maar even weet.In Cultuurhuis De Klinker is elk jaar het Tellerlikkerfestival.En op dezelfde dag was er op het Stadhuis een open dag, en er stond buiten een ideenboom.
En mijn idee is het om het gebouw van de voormalige bibliotheek te behouden.En er was ook een klaagmuur, en mijn klacht is het dat ze het gebouw van de voormalige bibliotheek willen slopen.Op het Tellerlikkerfestival was er van alles te zien, dus bekeek ik ook van alles.En de studio van RTV GO was ook te bezichtigen.Alsmede het bronzen beeld van De Tellerlikker die in de hal van Cultuurhuis De Klinker staat.Tot zover, volgende keer voort.

Rene Vrijdag 26 Oktober 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Weer een mooie verzameling van wat wel en niet mag, maar de De Tellerlikker springt er uit. Hans

Hans, (URL) - 26-10-’18 23:13
די מריו

De Tellenlikker is wel bijzonder. Net als de ideeenboom en klaarmuur. Hopelijk kunnen ze er een paar tips uithalen voor de gemeente.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 27-10-’18 07:22
John

Quandy heeft meer eilanden gezien dan ik. Ik zag alleen Texel. Maar ik woon op een groot eiland en dat is prima genoeg.

John, (URL) - 27-10-’18 09:27
Rietepietz

Waar kun je tegenwoordig nog gratis parkeren in het centrum, je mag er vaak zelfs niet eens komen met een auto! Heel logisch dat je wens en je klacht over hetzelfde onderwerp gaan.

Rietepietz, - 27-10-’18 18:25
Francky

Hier kan je helemaal niet gratis parkeren in het centrum.
Ook ik heb niet zoveel eilanden bezocht gelijk Quandy.

Francky, (URL) - 27-10-’18 21:17
willy

de klaagmuur.. hopelijk installeren ze dit hier niet..René

prettige avond

willy, (URL) - 27-10-’18 21:35
Frank-103

Tellerlikker, had ik eerst geen beeld bij, maar jullie wonen vlak bij die Heimat en dus is het een bordenlikker. Weer iets geleerd!

Frank-103, - 28-10-’18 14:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.