Quandy

Dit is de plek waar ik onlangs tijdens de nacht van de nacht een dansje met lampjes zag in het donker.Dit is Quandy in de vijver van het Stadspark van Winschoten.Dit is Quandy op Ameland.Dit is het gebouw van Doc-Direkt te Winschoten, de archiefspecialist van de overheid.Dit trof ik in een nostalgische etalage in de oude binnenstad van Winschoten.Deze klinkers vormen nu de vloer van de Koekoek, de tunnel in het Sterrebos te Winschoten, nooit eerder lagen daar klinker, sedert 2018 dus wel.In Winschoten bevindt zich een Liefkenshoek.En binnen Winschoten bevinden zich ook volkstuinen.Midden in het hart van het centrum van Winschoten staat al tijden om onduidelijke reden een supermarktgebouw leeg, deze is nu gesloopt.De Kijkshop is niet meer, dus dit deel van mijn uitzicht zal zijn langste tijd ook wel gehad hebben.Het zal mij beniewen hoeveel mensen deze tien nu hebben gezien.

Rene Woensdag 21 November 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Noortje

O, is die leegstaande supermarkt eindelijk gesloopt?

Noortje, (URL) - 21-11-’18 22:59
די מריו

Toch jammer van dat gebouw. Je hebt het er vaker over gehad. Het zijn er echt tien, ik heb ze even geteld. Sucadekoek, nog nooit van gehoord. Misschien eens kijken of het nog verkrijgbaar is.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 22-11-’18 06:59
John

Supermarkten komen en gaan. Alles wordt opgelsokt door een net wat grotere, of ze worden zelf een xxl

John, (URL) - 22-11-’18 08:13
Francky

Hier worden ook veel gebouwen afgebroken.
Meestal komt er hoogbouw voor in de plaats.

Francky, (URL) - 22-11-’18 10:49
Rietepietz

Quandy had die dag op Ameland blijkbaar niet veel honger want zijn etensbak zit nog vol;-)

Rietepietz, - 22-11-’18 17:49
Frank-103

Ik heb ze gezien. Met het verdwijnen van de kijkshop verdwijnt weer een winkelketen. Ik kwam er nooit, missen zal ik ze niet.

Frank-103, - 22-11-’18 23:08
Thérèse

IK heb ze alle tien gezien. De leukste foto’s vind ik van Quandy.

Thérèse, (URL) - 22-11-’18 23:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.