Betty Asfalt TV

BlundeR

Vandaag twee logjes in één, want dat kan ik ook, let maar eens op!

Logje 1:

Een nieuwe TV zender is opgericht, en wel eentje van Paul Haenen, achter de url https://bettyasfalt.tv/

Ik ken Paul nog van toen hij bij de VPRO zat, ik keek er vaak naar, en tegenwoordig zie ik wel eens de filmpjes die op youtube verschijnen.
En nu dus die TV zender, cultureel, humoristisch, strijdbaar en vooralsnog alleen maar online te bekijken, en ik zal het eens in de gaten houden.

Logje 2:

Het radiofragment van het jaar, natuurlijk op de VPRO, en met de grootste blunder die je maar kan maken.


,,De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat wij tot onze grote spijt afscheid van je gaan nemen als columnist, omdat je carrière zo'n ontzettend hoge vlucht heeft genomen in de finale van je bestaan", zei presentator Jos Palm. Freriks was met stomheid geslagen. "Ik verbaas mij een beetje dat mij dat hier rechtstreeks in de uitzending wordt medegedeeld", zei hij, "maar het zij zo, dank je wel."

Het fragment vindt u hier, en de verklaring alhier.

Hoor ook hoe hij meteen oprechte excuses krijgt en zich keurig als een heer blijft gedragen.
De presentatoren hadden begrepen dat Freriks er mee wilde stoppen, maar zelf wist hij van niks.
Dat kan alleen op de rechtsreekse radio.

Rene Zondag 02 December 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

Suske

De communicatie verloopt duidelijk stroef. Zo’n vergissing zou nooit mogen gebeuren, ook niet op rechtstreekse uitzendingen.

Suske, - 03-12-’18 08:36
John

Ik zag Paul Haenen pas nog met een reactie op Die oude grote snor van Veronica Inside. Geweldig.

John, (URL) - 03-12-’18 08:48
די מריו

Even naar zijn kanaal gekeken, dat is wel leuk. Dat van Freriks is natuurlijk erg pijnlijk. Ik hoop maar dat ze er toch nog uitkomen.

Love As Always
di mario

די מריו, (URL) - 03-12-’18 10:20
ria

Ja dat is even schrikken natuurlijk, maar een heer blijft altijd een heer en ik hoorde al dat hij gewoon mag blijven, graag zelfs. Zand erover.

ria, (URL) - 03-12-’18 10:41
hanscke

Ik vond het heel vervelend voor mijnheer Freriks, bijgenaamd Philip. Zoiets mag gewoon niet gebeuren. Of je er dan nog veel lol in hebt als je dan toch mag blijven weet ik niet.

hanscke, (URL) - 03-12-’18 14:46
Rietepietz

Ik zie ergens staan at de bijnaam van Freriks Philip is. Dat klopt niet helemaal, het is zijn voornaam. Hij heeft inderdaad een bijnaam en die luidt “de hakkelaar of de stotteraar” . Dit vanwege zijn vele versprekingen toen hij nieuwslezer was. Ik vond het een hele opluchting toen hij het nieuws niet meer las. Paul Haenen ken ik op dit moment alleen van de energiereclames, tja ook een succesvol artiest kan wel een extraatje gebruiken.

Rietepietz, - 03-12-’18 18:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.