Winschoten

Te beginnen met Quandy op Ameland.Vervolgens de immer voorschrijdende sloopwerkzaamheden te Winschoten.
Alhier hebben ze een leegstaande supermarkt weggehaald en daar achter staat de voormalige bibliotheek.Het torentje van het stadhuis zal altijd blijven bestaan.De voormalige bibliotheek helaas niet.Ze willen het slopen.Het is niet het mooiste gebouw van Winschoten, maar slopen is toch zonde.Het gebouw staat tegenover het gemeentehuis, en het gemeentehuis moet ineens uitbreiden, maar in dit pand trekken is duurder dan de hele boel platgooien, en geld is wat telt.Daarom heeft Winschoten ook drie molens, in plaats van twintig.De oude Klinker was ook al niet te redden, de Winschoter bevolking is murw geslagen, dus dit zal waarschijnlijk dus ook plat gaan allemaal.Ik heb er nog meer foto`s van gemaakt, maar het lijkt me beter om nu eerst af te koelen in het Sterrebos.En nu mag u zeggen welke u het meest aanspreekt, en waarom, zonder te spreken over winnaar of verliezer want het is geen wedstrijd.

Rene Maandag 24 December 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Quandy spreekt mij altijd het meest aan, maar je laatste foto met die sneeuw is ook wel mooi wit…

Love as always
Di mario

OT.. ik heb je een mail gestuurd via wetransfer, heb je die ontvangen?

די מריו, (URL) - 24-12-’18 23:48
John

Ik blijf het ongelooflijk vinden. Zulke goede gebouwen plat gooien. Er moet toch ook weer wat voor terug komen? Dat kost ook geld. Ze verzinnen maar wat die wethouders.

John, (URL) - 25-12-’18 08:48
Noortje

De laatste foto spreekt mij het meest aan waarschijnlijk omdat er sneeuw opstaat. Ik vind dit wel een beetje bij de kersttijd horen.

Noortje, (URL) - 25-12-’18 16:48
Rietepietz

Het gebouw ziet er nog prima uit, niet heel oud ook zo te zien, gewoon kapitaal vernietiging om dat plat te gooien. Er is genoeg andere open ruimte door te het slopen om dáár een groter stadhuis te bouwen.

Rietepietz, - 25-12-’18 21:00
Hans

hoop ook dat het torentje van het stadhuis zal altijd blijven bestaan, als men zo makkelijk sloopt weet je maar nooit. Hans

Hans, (URL) - 26-12-’18 22:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.