In Winschoten

De poster en de weerspiegeling.Quandy in het Sterrebos.Quandy doet zijn behoefte.De groenverlichte schoorsteen van de voormalige melkfabriek.De Winschoter Toren d`Olle Witte in kerstsfeer.Ik nam in de kerstvakantie eens een kijkje op het station, om eens te zien hoe het er daar voor staat.Zeer klantvriendelijk allemaal, maar zij hebben ook recht op vakantie natuurlijk.Een vrolijk versierde bak om kleding in te deponeren, ergens op een industriegebied.Duidelijke taal!De voorkant van het station van Winschoten.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Zondag 03 Maart 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

ria

Wat een vrolijke kledingbak en ja als de stront in de bebouwde kom of bij parkeerplaatsen ligt ruim ik het op, als het niemand in de weg ligt laat ik het netjes liggen, scheelt weer een plastic zakje.

ria, (URL) - 03-03-’19 23:08
Hans

De fietsenwerkplaats een vakantie tijdens de kerst hebben is wel handig, veel minder reizigers.
Stationsgebouw is een ander verhaal, zal ook wel door de ov reizen kaart komen.
Zo is dat, baasjes horen dat zelf op te ruimen. Hans

Hans, (URL) - 03-03-’19 23:11
Suske

Een mooi stationsgebouw.
Toen had ik met het fietspunt ook enkele dagen vakantie.

Suske, (URL) - 04-03-’19 07:14
די מריו

Maar.. je kunt daar vast op straat niet doortrekken. Of het moet je hond doortrekken zijn om snel weg te komen. Maar nee hoor, ik vind ook dat het niet op straat hoort.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 04-03-’19 11:02
Rietepietz

De leukste is de eerste , waar je zelf in spiegelgeldbeeld op staat. Raar dat het stationsgebouw dicht was tijdens en tussen de feestdagen. In die tijd reizen mensen waarschijnlijk juist vaker dan anders .

Rietepietz, - 04-03-’19 19:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.