XitteRend

Zolang het eten lekker is is het leven leuk.Als Quandy geen zin heeft in het Sterrebos wil hij langs deze kei.Hier kom ik wel eens als er weer eens gestemd mag worden.Er wordt altijd van alles en nog wat georganiseerd, waarvan ik het meeste langs mij heen laat gaan, maar ik kijk wel altijd even of het ook wat voor me is.Een mooi bordje op een mooie kerk op een mooie plein in een mooie stad.Ik blief spareribs niet zo, maar de woorden leg ik toch graag even vast, en zie hoe mooi de kerk weerspiegeld.Het Veteranen Inloophuis is een verhaal apart, ze konden negens een permanente plek krijgen maar dat is ze nu uiteindelijk toch gelukt, alhier was hun laatste tijdelijke plek.Ik vind komma`s omhoog nooit zo fraai, want dat is niet Nederlands, verder is deze poster wel oke en het was zeer zeker een zeer geslaagde middag!Ik vind dit een hele grappige zin, vooral ook omdat ik de hoofdletter P niet snap.En dit is de plek waar Quandy heel graag ligt, als het maar even droog kan zijn aub.En dit zijn er weer tien, dat lijkt me wel even weer genoeg voor vandaag.

Rene Zaterdag 07 September 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

francky

Je kijkt goed rond als je op stap bent.
Quandy steelt weer de aandacht hier op deze foto’s.

francky, (URL) - 08-09-’19 08:09
Rietepietz

Honden geven meestal geen fluit om regen maar oke, Quand is ondertussen een oude heer dus die mag het vervelend vinden.

Rietepietz, (URL) - 08-09-’19 18:18
די מריו

leuk om dingen zo om je heen te bekijken en te bewonderen. Laat Quandy maar lekker genieten.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 08-09-’19 20:30
Hans

Weer een heel leuk serie, het zijn de kleine dingen die het leuk maken. Hans

Hans, (URL) - 08-09-’19 21:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.