Genieten van het leven

Als ik een filmpje geupload heb mag ik van Youtube kiezen uit drie plaatjes, wat ze VIDEOTHUMBNAILS noemen.
Dat plaatje komt uit het filmpje.
Ik kies dan natuurlijk altijd de leukste, en dat is in dit geval Quandy, hoewel hij niet de lading dekt.

Ik had ook kunnen kiezen voor een arm en paraplu voor mijn zicht op het podium of een donker vlak met lichtjes, het publiek op Pura Vida, maar ja, als Quandy het derde plaatje is gaat dat hem worden.

Dit is de werkelijke inhoud van het filmpje:

Dit jaar staat Prince centraal bij Pura Vida Blauwestad! Het Noord Nederlands Orkest (NNO) brengt samen met solisten Jennie Lena en Boris onder leiding van dirigent Dirk Brossé “A symphonic tribute to Prince”. Dampende funkrock wordt afgewisseld met meer lyrische en ingetogen songs. Zo klinken het swingende Take me with you, het bloedmooie Scandalous en natuurlijk Purple Rain op zaterdagavond 31 augustus aan de oevers van het Oldambtmeer.


Ik vond het een beetje tegenvallen, dat komt natuurlijk omdat ik niks met Prince heb.
En niks met Idols of Holland god talent of weet ik wat.
Lokale zangers hadden het heus ook wel gekund.

Toen het begon te regenen tijdens Purple Rain vond ik het welletjes.
Ik ben in de pauze weggegaan.


Ik was benieuwd wat het Noord Nederlands Orkest van die bagger van Prince kon maken, maar zoals ik al vreesde valt er niks van te maken.De toespraak van de commissaris van de koning, Rene De Paas (heet eigenlijk Rene Paas, maar zegt zelf steeds DE Blauwestad terwijl het Blauwestad moet zijn, het is immers ook niet DE Winschoten) En hij maakte nog veel meer fouten tijdens zijn openingstoespraaktje.
Hij loog dat de kaartjes gratis waren!
Er waren helemaal geen kaartjes, de toegang was gratis. Hij loog ook dat heel Oost Groningen twee jaar geleden meezong met Queen, want alleen al in de gemeente Oldambt wonen 38.000 mensen en op het veld waren er slechts 11.000.
Bovendien zong ik helemaal niet mee.En weer rakelt hij op dat het Blauwestad project zo slecht begon en nu zo goed loopt, en daar moeten we dan voor klappen? 


Een dirigent uit Belgie, voor het Noord Nederlands Orkest, bizar dat dat mag en kan.

Rene Maandag 16 September 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

Hans

Wel toevallig dat het begon te regenen tijdens Purple Rain.
De commissaris van de koning had zich beter moeten voorbereiden. Hans

Hans, (URL) - 16-09-’19 23:43
די מריו

Prince heeft moeilijke muziek, dat kan gewoon niet iedereen. En als je het dan toch doet, dan klinkt het niet mooi.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 17-09-’19 07:15
francky

Gelukkig hoef ik niet mee te zingen, da’s pas een ramp.

francky, (URL) - 17-09-’19 17:56
Rietepietz

Je kunt ook altijd nog een foto up loaden en die als thumnail gebruiken.
Het nummer purple rain wordt toch best wel goed uitgevoerd, Hoewel ik ook geen prince liefhebber ben vind ik dát wel een erg goed nummer.

Rietepietz, (URL) - 17-09-’19 21:46
frank-103

Ik heb echt een andere muzieksmaak, ik vind een aantal cd’s van Prince zeer de moeite waard, zoals Diamonds en Pearls en Batman. Als ik zijn liedjes wil horen dan zet ik de cd aan, maar andere artiesten die hem na proberen te doen luister ik niet.

frank-103, - 18-09-’19 22:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.