De Radio

Afgelopen zondag, dat is eventjes leuk zeg.
De ene week is Wim t Schippers op de radio in het kader van honderd jaar radio, en de andere week in het kader van vijftig jaar Sesamstraat, ook weer op de radio, met een vleugje televisie.

De VPRO retweet een tweet van het VPRO radioprogamma OVT en in die tweet zit dan weer een link naar het gehele programma.


In het kader van 50 jaar Sesamstraat werden Paul Heanen en Wim T Schippers uitgenodigd, ze zijn de langslopende Bert en Ernie in de wereld, sinds 1976.

In de avond zag ik de heren nog op tv in het Jeugdjournaal.

Erg jammer dat er voorlopig geen nieuwe afleveringen gemaakt worden, dit wegens bezuinigingen, dankjewel Rutte en zijn stemmers. (VVD/CDA)
En het is ook raar dat het tegenwoordig een ochtendprogramma is, met drie netten ter beschikking zou er toch in de avond een kwartier vrij gemaakt moeten kunnen worden voor de kleuters onder ons, kom op zeg.

Rene Dinsdag 12 November 2019 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Ik ben het wel met je eens dat sesamstraat gewoon moet kunnen blijven. Ze bezuinigen maar wat anders, iets in de kamer zelf of zo.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 12-11-’19 07:09
Rietepietz

Paul Heanen werkt een beetje op mijn zenuwen door zijn reclame spotjes, Schippers was al niet mijn favoriet.

Rietepietz, (URL) - 12-11-’19 16:36
francky

Laat de regering maar zelf besparen. Ze nemen al genoeg van de mensen af.

francky, (URL) - 12-11-’19 17:41
Villasappho

Nooit van die mensen gehoord. Ik denk dat subsidie naar dingen moet gaan waar meer mensen wat aan hebben. De hoeveelheid reclame op zowel tv als radio is belachelijk dat ze daar niet genoeg aan verdienen.

Villasappho, (URL) - 12-11-’19 20:53
Hans

Gewoon belachelijk dat er zo’n leuk kinder programma zou moeten verdwijnen. Hans

Hans, (URL) - 12-11-’19 23:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.