Plaatjes

Ik wil ook niet aldoor maar mopperen over deze rotwereld, nu blijkt dat er in Nederland nog steeds varkens levend in kokend water gesmeten worden, brrr, naar word ik er van, dus ik doe vandaag gewoon drie foto`s en daar zeg ik dan iets bij.

Ik liep ergens langs een parkeerplaats, ik zag een vrachtwagen staan, en zoomde net zo ver in dat Winschoten en de letters er boven precies in het schermje pasten en drukte op het knopje.
Mooi door de kale takken heen nog te herkennen.Drie deels dichtgetimmerde en in verpaupering verkerende huizen in Winschoten pal aan het leegstaande ziekenhuis.Dit is al een hele oude die ik in mijn mapje op mijn laptop vond, inmiddels is het groene al een eeuwigheid rood.Drie lijkt me wel leuk.

Rene Zondag 19 Januari 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

francky

De vleesindustrie is nu eenmaal een zootje waar niet zachtaardig met de dieren wordt omgegaan. Hopelijk komt er genoeg protest zodat ze wel moeten aanpassen.
Altijd leuk om enkele foto’s uit Winschoten te zien. Zo leer ik die beter kennen.

francky, (URL) - 19-01-’20 09:31
Frank-103

Ik vind ook dat het lijden van dieren voorkomen moet worden, levende varkens in kokend water doen vind ik niet kunnen, al gaat het om een fout en overkomt het 1 op de 100.000 varkens.

Frank-103, - 19-01-’20 11:12
Villasappho

Ik neem aan dat die huizen gesloopt gaan worden en plaats moeten maken samen met het ziekenhuis? Foto met de takken is heerlijk creatief.

Villasappho, (URL) - 19-01-’20 19:25
די מריו

Mooie foto hoor die eerste. Die sneeuw zullen we waarschijnlijk niet veel en lang meer zien. Voor die huizen zal toch binnenkort wel iets anders komen. De vleesindustrie gaat niet netjes met hun dieren om. Zelfs al zouden het er maar zes zijn, Ik vind wel dat er een controle moet zijn dat ze goed dood gemaakt worden.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 19-01-’20 20:37
Rietepietz

Inderdaad een mooi “plaatje” die eerste foto, goed gezien. Dat ze die huisjes laten verpauperen is schandalig, het zijn juweeltjes en zó oud zijn ze helemaal niet zo te zien.

Rietepietz, (URL) - 20-01-’20 12:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.