Zonde

Toen ik de link zag dacht ik al, dat is foute boel, daar gaat de staat zich weer bemoeien met de vrijheid van de media.
We kennen in dit land geen staatsomroep, de staat dient los te staan van de omroep, net zoals er ook onderscheid is tussen kerk en staat. Niet mee bemoeien, geen inmenging, zo hoort het te gaan en dat is de afspraak. En dat is niet zonder reden.  Zoek dat eerst eens uit alvorens meteen te gaan roeptoeteren.

https://www.ad.nl/politiek/kamer-verrast-door-schrappen-reclameblok-in-talkshowoorlog-dit-vergeten-we-niet~af194a82/

En daar heb je het al, ik citeer:

,,Daar is heel veel weerstand tegen, echt heel veel. En nu schrapt de NPO zélf een reclameblok”, zegt VVD-Kamerlid Zohair El Yassini. Hij stelt dat het de NPO vrij staat om een Ster-blok op te heffen, maar wijst erop dat dit ook minder geld oplevert. ,,Die consequentie is dan ook voor hen. Als ze straks geld tekort komen, moeten ze niet hun handje ophouden. Dit vergeten we niet.”

Het geval is dat de publieke omroep heeft besloten om een ster blok te schrappen om de concurrentie de loef af te steken.
En de VVD haat de publieke omroep en wil dat iedereen naar de commercielen gaat kijken, zodat het volk vooral dom blijft en op hun stemmen.
Dus wil de VVD niet dat er een ster blok sneuvelt.
Kom op zeg, de hele dag door tussen alle programma`s zitten al van die verdomde kutsterblokken, en dan eens ergens een keertje niet en de VVD meteen miepen.

En de politiek moet niet gaan liegen dat de publieke omroep altijd roept voor reclame te zijn, welnee, ze willen juist geld om programma`s te maken, snap dat dan!
Ja, en bij de publieke omroep zitten ook domoren als powned en WNL, en dat is al erg genoeg.

De politiek mag zich nooit of te nimmer gaan bemoeien met de publieke omroep, de politiek moet het bekostigen en verder gewoon aan het werk gaan, want zo fraai staat het er in dit land helemaal niet voor.

Rene Woensdag 29 Januari 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

John

We betalen via de belasting nog steeds kijk en luistergeld, dus de VVD moet niet zeuren.

John, (URL) - 29-01-’20 09:19
די מריו

De VVD wil het alleen als ze zelf positief in het nieuws komen bij de publieke zenders. Ik bemoei me ook niet met het zenderaanbod, want de publieke zenders zijn er voor iedereen.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 29-01-’20 10:15
Rietepietz

Er wordt evengoed genoeg invloed uitgeoefend op wat er op de NPO komt, Al is het maar dat er veel weggelaten wordt wat de politiek onwelgevallig is.

Rietepietz, (URL) - 29-01-’20 18:05
Hans

Persvrijheid is toch een democratisch goed.
Had men de kijk en luister bijdrage maar nooit opgeheven en dan een publieke omroep zonder reclame. Hans

Hans, (URL) - 29-01-’20 22:07
Villasappho

Amen! Waar maken ze zich druk over in deze tijd.Alles wat de VVD en de kapitalisten zo geweldig vinden, dat heeft deze ellende veroorzaakt. Het belachelijk goedkoop vliegen voorop.

Villasappho, (URL) - 05-04-’20 19:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.