In Winschoten

Dit pand in de Torenstraat in Winschoten is niet meer.Gesloopt.Er zat eens een Chinees, Golden City.
Op een dag hing er een briefje dat de keuken gesloten was en het ging vervolgens nooit meer open.
Datgene aan de linkerkant is nu pleite, rechts was eens een speelgoedwinkel en is nu woonruimte.De Torenstraat in Winschoten kampt met leegstand, met name het gedeelte achter de coffeeshop.Lege panden worden omgebouwd tot woningen, of gesloopt, en dat vind ik altijd zo zonde van die mooie merkwaardige bebouwing allemaal.Hier is de rechterkant wat nu tegen de vlakte is, en aan de linkerkant wonen nu mensen, dat was eens een speelgoedzaak.Winschoten verwordt langzaam maar zeker tot een gatenkaas.Maar dat heeft ook wel wat, zoals alles wel wat heeft.
Dit is overigens de Beersterstraat, met links een cafe en rechts een pand wat ook omgebouwd wordt tot woonruimte.En nu hebben we nog twee chinezen in Winschoten, als ik het wel heb.

Rene Vrijdag 07 Februari 2020 at 12:00 am | | Smurf

drie reacties

די מריו

Mensen eten steeds hoe minder chinees eten. En dat merken die chinezen zaken natuurlijk ook. leegstand is ook niet alles, hier wordt ook het een het ander omgebouwd tot woonhuis.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 07-02-’20 07:06
Rietepietz

Ombouwen tot woningen is voor verder goede panden natuurlijk de beste oplossing. Afbreken is een zwaktebod, zeker bij het huidige gebrek aan woningen.

Rietepietz, (URL) - 07-02-’20 18:50
Hans

Bijna gemist,
Hier ook een jaren terug gesloopt Chineesrestaurant, de grond noemd men nu de boedakuil.
Men wil er nu toch gaan bouwen, maar dan wel woningen die zijn hier te kort. Hans

Hans, (URL) - 08-02-’20 22:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.