Stemwijzer

Een stemwijzer helpt je bij een keus maken waar je op kan stemmen, maar je ziet er niks van terug in het uiteindelijk beleid. Woningcorporaties kan je niet op stemmen, en die hebben meer macht dan een gemeente, en toch stond deze stelling er tussen:


De gemeente moet met woningbouwcorporaties afspreken om meer sociale huurwoningen te bouwen.


Absoluut.
Als er vraag naar is, en die is er, voldoe er dan aan.
Bouwen dus!

En ik voeg er even aan toe dat ze drugsflats drugsvrij moeten maken, zoals het ook eens was, en zoals ze bedoeld zijn, en niet tijd gaan rekken, dat verlengt het probleem.

Rene Donderdag 04 Juni 2020 at 9:00 pm | | Smurf

drie reacties

Terrence

Toevallig ken ik een paar woningcorporaties waarvan het bestuur vindt dat de wet niet voor hen geldt: ‘Volgens de nieuwe woonwet van 1994 had u al lang de kartonnen plafondplaten in veel huurwoningen moeten vervangen.’ ‘Dat klopt. Maar het bestuur heeft besloten andere projecten prioriteit te verlenen.’ ‘Welke dan zoal?’ ‘U hoort nog van ons.’

Terrence, (URL) - 04-06-’20 23:47
די מריו

Juist huizen in goedkopere segmenten is een groot tekort aan. En die moeten aangevuld worden. Liever vandaag nog dan morgen.

Love as always
di mario

די מריו, (URL) - 05-06-’20 06:56
Rietepietz

Er is schreeuwend gebrek aan betaalbare huurhuizen en dat wéten ze donders goed. De woningbouwverenigingen hebben andere prioriteiten. Waar nog bij komt dat bijv. hier in de randstad alles al zo volgebouwd is dat wat er nig aan bouwgrond beschikbaar is mega duur is.

Rietepietz, (URL) - 05-06-’20 17:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.