NaaR HeeRlen

Ik was op vakantie in Zuid Limburg, en ik nam ook een kijkje in Heerlen.
En het is daar niet mijn smaak.Als eerste ging ik naar de VVV en daarna heb ik rondgewandeld en zocht de middeleeuwse Schelmentoren op.Ik vind bordjes met informatie nog leuker dan uit een boekje.Heerlen staat vol kunst, werkelijk overal kwam ik het tegen.
Met dezelfde Sociale Sofa`s als hier.Hier viel mijn oog op, en dat is wel een foto maken waard.Ze hebben daar ook een theater.Nog meer kunst.Het één is fraaier dan het ander, naar ieders smaak.En dan even ergens zitten om te genieten van een ijsje.Daarna nog even rondgekeken in het Maankwartier, dat was minder indrukwekkend dan gehoopt, het is allemaal zo nieuw en veel leeg.   Niet dat ik anders overal naar binnen ga, maar het ziet er toch leeg uit als er leegstand is.Het is wel een gebouw die ik graag heb gezien in mijn vakantie.

Overmorgen meer Heerlen, want de dag was nog niet voorbij.

Rene Vrijdag 04 September 2020 at 8:20 pm | | Smurf

acht reacties

Hans

De Schelmentoren is ook voor van alles gebruikt, misschien in ere herstellen voor Schelmen.
Het lijkt erop dat men denkt dat Sociale Sofa`s ook bestemd zijn voor de vuilstort.
Dat is historie serious request.
Een ijsje is altijd wel lekker. Hans

Hans, (URL) - 04-09-’20 21:44
John

Ik vind kunst altijd betrekkelijk en subjectief maar het maakt het straatbeeld wel een heel stuk aangenamer als er wat staat.

John, (URL) - 05-09-’20 08:53
ria

Leuk die 3fm bloembak! Een mooi aandenken. Rommel vind je overal al zal het in de ene wijk of stad erger zijn dan in de andere al naar gelang wat voor mensen er wonen. Zo’n ijsje lust ik ook wel!

ria, (URL) - 05-09-’20 10:55
francky

Een ijsje lust ik altijd en overal.
Sluistorten en zwerfvuil vind je jammer genoeg ook overal.
Onkruid is er daar ook meer dan genoeg te zien volgens ik uit je foto’s opmaak.

francky, (URL) - 05-09-’20 15:10
די מריו

Dat ijsje, dat was natuurlijk uit de kunst.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 05-09-’20 21:02
Rietepietz

Dat ijsje zou ik ook wel lusten. ziet er goed uit.
De “kunst“in die ramen met die kok enzo is wél erg leuk. En die mozaïek bankjes zijn soms echte kunstwerkjes.

Rietepietz, (URL) - 05-09-’20 21:42
frank-103

In dit verhaal lees ik niet waarom je Heerlen niks vindt, dat komt morgen in deel 2?

frank-103, - 06-09-’20 00:00
Liesbethblogt

In vind het een vreselijke stad, maar dat glazen gebouw op de eerste foto is het Nieuwe Bouwen een bijzondere bouwstijl. Ik heb het niet herkend toen ik er was. Wel heb ik het Mijnmuseum bezocht, erg interessant en echt een tip zeker met een rondleiding.

Liesbethblogt, (URL) - 08-09-’20 20:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.