Winschoten

Nu wat foto`s van mijn telefoon gehaald.

Ik las dat er een schietpartij was op het Isrealplein in Winschoten, die avond kwam ik er toch langs en het onderzoek was nog volop bezig.  Het bleek later te gaan om een steekpartij.De borden die dit aankondigden stonden her en der verspreid over het hele Marktplein, zo ook deze:RTL of SBS was op een zaterdag de hele middag en avond bezig met opnames voor een televiesieprogramma, ik zag ze nog rennen achter de kerk langs en ze deden vast nog veel meer dingen buiten mijn gezichtsveld, dit stond er in:Organiseren zit Winschoten in het bloed, en er is zo ontzettend veel afgeslast dit jaar, alleen de Duckrace is wel doorgegaan.En toen ik daar wat rondliep en rondkeek besloot ik op eens een kiekje te maken van dit exemplaar.En na het filmen maakte ik ook nog even een foto.Ik had hier niks van meegekregen.Voor de zesde keer is daar al ingebroken en peperdure parfum gestolten, en onlangs waren de ruiten bij de Wibra gesneuveld.
 


Op deze plek zat vroeger een overdekt terras, behorend bij het hotel dat daar toen zat.

Rene Maandag 16 November 2020 at 10:58 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Een steekpartij, die hielden zich ook niet aan de anderhalve meter regel. Er gebeurd daar weer een hoop in Winschoten en inderdaad, soms lees je het achteraf en had je niets gemerkt op dat moment.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 17-11-’20 06:57
ria

Dat is wel een hele flinke badeend, een echte buitenbadeend ;-)

ria, (URL) - 17-11-’20 10:43
Noortje

Ik vind het nog steeds jammer dat parfumerie Pour Vous nu in dat pand zit. Ik vond het wel leuk om in de serre van Hotel der Nederlanden iets te drinken hoewel het hotel wel oubollig was.

Noortje , (URL) - 17-11-’20 14:05
francky

Met zo’n badeend in bad gaan lijkt me heikel.
Steekpartijen zijn niet meer van deze tijd zou ik denken.
En vuurtjes stoken is helemaal out !

francky, (URL) - 17-11-’20 15:18
Rietepietz

Een prachtig pand waar die parfumerie zit. . Wel jammer dat er tegenwoordig volk met messen rond loopt en ook nog kloojo’s die ramen ingooien Je ziet dat steeds meer.

Rietepietz, (URL) - 17-11-’20 18:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.