Bekijk het maaR

Tijdens mijn vakantie in Zuid Limburg kwam ik op veel plekken waar ik als kind ook al eens geweest was, herinneringen die ik vergeten was bestaan ineens weer.   Veel dingen blijven lang hetzelfde, en elke dag lopen er vele langs.  Ik ook, twee keer, en dat wilde ik een minuut filmen.  Maar er kwamen fietsers langs, en ze bleven nog staan ook dus ik moest mijn minuut eerder afbreken.   Zo zo kom ik dus aan zulke gekke filmpjes, dat kan hier allemaal.


Rene Woensdag 25 November 2020 at 11:00 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Jammer dat niet alles gaat zoals je het plant. Misschien de volgende keer de straat afzetten ;-)

Love As always
Di ma rio

די מריו, (URL) - 26-11-’20 06:50
Rietepietz

Een waterrat zo te horen. Daar had je inderdaad wel een minuut mee vol kunnen filmen, maar ja, het publiek heb je dan niet in de hand. Als ik zie dat iemand staat te filmen probeer ik er achter langs te lopen.

Rietepietz, (URL) - 26-11-’20 15:03
francky

altijd leuk om zien zo’n waterrat. Jammer dat veel mensen toch voorbij lopen als iemand staat te filmen of te fotograferen. Als ik niet achter langs kan lopen wacht ik tot de persoon in kwestie teken doet dat ik voorbij kan.

francky, (URL) - 26-11-’20 17:15
hanscke

Misschien filmpjes van een halve minuut aan elkaar plakken?
Ik heb ook altijd de smoor in als men lekker door mijn beeld gaat lopen, maar een foto nemen duurt nog veel korter dan een minuut, maar ja meestal wint de haast het van even vriendelijk wachten

hanscke, (URL) - 26-11-’20 22:00
Hans

Herinneringen ophalen is best leuk.
Ach Rene, valt wel mee hoor het filmpje.
Jammer dat men in het beeld ging staan, ze zullen het wel niet hebben gemerkt. Hans

Hans, (URL) - 26-11-’20 23:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.