Tijd van leven

Hans heeft de volgende reactie geplaatst:

Blijkbaar is het  de trend van Eva Koreman, want je schreef al meer over haar commerciële onderwerpen.

Maar deze snap ik dan weer niet: Natuurlijk vind ik dat Eva zelf haar onderwerpen uit mag zoeken, maar mijn gevoel zegt dat ze onderwerpen nemen die de doelgroep aanspreken en dat vind ik niet des VPRO`s.. ‘dat ze onderwerpen nemen die de doelgroep aanspreken’ is toch juist goed? Hans

Trouwens ik vind je vaak tegen jezelf ingaan Rene, lijkt erop dat je een slechte dag hebt gehad als ik je reacties zie. Je bent tegen milieubelasting, vind dat men de kachel maar uit moet zetten als ik een foto van een motor plaats is het milieuvervuiling. Maar zelf rij je recreatief in een auto, neem je elke dag een bad en als dat water koud wordt vul je het aan met warm water. Dit zijn dingen die je zelf op je weblog zet. Hans


Ik vind het zeer slecht dat luisteraars van de publieke omroep geinformeerd worden over wat er allemaal op de commerciele televisie te zien is.  Een keertje is prima, als dat de presentator bezighoudt,  maar om dat aan de lopende band te gaan doen is niet prima. De commercielen hebben hun eigen radiozenders. 

Ik constateer tevens dat ze op radio 3 dezelfde onderwerpen behandelen als op radio 2, en de mensen die graag eens wat anders willen hebben pech.


Doelgroepen is niet goed, doelgroepen is fout, men moet maken wat uit het hart komt en daar publiek voor winnen, en zeker niet proberen om de luisteraars te paaien, want dat werkt averechts. Op mij.

Dat was ook ooit de kracht van Ronflonflon, alles door elkaar, en dat is ook de kracht van de VPRO, juist iets brengen wat anders is, want van hetzelfde is er al meer dan genoeg.  Juist mensen aan het woord laten die je niet verwacht, dat is spannende radio, niet dat geslijm en gedreutel en daarna weer een stampende hit.

Een Nederlander zou toch moeten weten wat de VPRO is.  Een omroep anders dan de anderen, in alles. 
Neem alleen al zoiets als een ,,voice over" bij alle omroepen is dat geschreeuw, bij de VPRO gewoon rustig.
Ik ben toch niet de enige die dat opmerkt en daar plezier aan beleeft, of ergenis.
Zo kan daar nog flink gevloekt worden, iets dat helaas steeds minder voorkomt.


En zo zijn er tal van voorbeelden, en de VPRO lijkt mij ook de reden dat er verschillende omroepen zijn, al die andere omroepen kan je zo tegen elkaar uitruilen, daar zit zeer weinig verschil tussen.  Daarom erger ik me ook zo aan Eva, ze voldoet totaal niet.

Mensen die niet weten wat de VPRO is leven onder een steen of zo.

538 Luisteraars denken dat Rutte het prima doet en we zien over tien jaar wel wat er fout is gegaan.
Terwijl de mensen die wel nadenken en opletten beseffen dat Schiphol moet sluiten wil je het virus indammen.
Nu is het dweilen met de kraan open, maar de mensen die alleen maar leuk willen horen zijn gewoon dom, en dat is op zich ook nog wel gevaarlijk.

Ik ben niet tegen milieubelasting, dat slaat nergens op, een mens is sowieso slecht voor de aarde, pas als we dood zijn houden we op met schade aanbrengen.
Maar aangezien ik nog lang genoeg dood zal zijn wil ik me in mijn leven gewoon wat vermaken.

Ik rijd nooit recreatief, absoluut niet!  Ik rij alleen auto mits noodzakelijk. En ook niet in de meest milieuvriendelijke auto,  en ik eet ook nog vlees, dat is ook zeer slecht.
En in bad gaan is ook zeer slecht, maar ik ga vanzelf dood en dan houdt dat op.

Daarom mag ik nog wel vinden dat bekende mensen die jongeren aanspreken niet hartje winter in een veel te strak T-shirtje, om de tatouages goed zichtbaar te hebben, in beeld verschijnen, niks mis met een trui.

Overbodige opmerking: dit is geen aanval of verdediging, het is proberen duidelijkheid te verschaffen.

Rene Donderdag 14 Januari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Gelukkig kunnen we elkaar mening delen en daar over na denken.
Maar iedereen gaat dood, dus ook iemand die zich nergens wat van aantrekt.
Het doel van het leven is om dat op een zo goed mogelijke maner dat door te geven aan de volgende generatie.
De publieke omroep lijkt zich zelf wel eens uit de markt te willen prijzen.
Maar zelf vind ik al de zenders die je alleen al op tv krijgt aangeboden drie keer niks, vaak het zelfde.
Daarom kijk ik weinig en meestal naar de publieke. Hans

Hans, (URL) - 14-01-’21 22:49
די מריו

Duidelijke uitleg. Ieder heeft zijn eigen mening en dat mag.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 15-01-’21 07:30
John

Het lijkt erop dat Hans niet tot je doelgroep behoort. Ik ook niet vrees ik want al die kleuren en die piepkleine lettertjes kan ik bijna niet lezen met mijn ogen.

John, (URL) - 15-01-’21 08:40
Rietepietz

Jij bent duidelijk een VPRO mens, je past helemaal in het plaatje wat ik bij de VPRO heb.

Rietepietz, (URL) - 15-01-’21 20:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.