Youtube

Ik geef graag even ongevraagd stemadvies, stem op een vrouw!
Nog altijd zijn overal op allerlei functie`s de blanke mannen in de meerderheid, niet omdat die nu eenmaal het beste zijn, maar omdat die de voorkeur hebben.  En dat moet anders maar ik weet niet hoe.  Wat ik wel weet is dat we in elk geval de schijn hebben dat we nog wat te zeggen hebben over de invulling van de tweede kamer, en als we nou allemaal op een vrouw stemmen komt het vol met vrouwen te zitten.  En dat is dan tevens het bewijs dat er daadwerkelijk komt te zitten waar we op stemmen.
Honderd jaar kiesrecht
Jij bepaalt nog steeds voor mij
Je hebt 't over kindermoord
ik zeg "jij bent niet goed wijs"

Een boze vrouw noem je hysterisch
Een boze man is principieel
Oh in ieder ministerie
is altijd wel een man te veel

Dus luister goed meneer,
Dit is de laatste keer
Ik ben er nou wel een beetje klaar mee

Tweede tweede kamer, ik stem niet meer op jou
Tweede tweede kamer, ik stem op een vrouw!
Tweede tweede kamer, oh ik krijg het niet meer uit mijn kop
Tweede tweede kamer, rot maar lekker op!

Ze willen maar van alles, maar ze hebben niks
voor mekaar gekregen, zonder evenwicht
Jij bent niet mijn kamer, jij bent niet de baas
Jij bent als mijn vader, een vieze ouwe dwaas!
Stop me in een hokje, ben klaar met dat gezeik
Voor mensen zoals ik ben je geen partij
Doe mij maar feminisme, het is de hoogste tijd
Ik wil alleen maar vrouwen hoger op de lijst

Tweede tweede kamer, ik stem niet meer op jou
Tweede tweede kamer, ik stem op een vrouw!
Tweede tweede kamer, ik krijg het niet meer uit mijn kop
Tweede tweede kamer, oh, rot maar lekker op!

Stemmen op een vrouw

Tweede tweede kamer, ik stem niet meer op jou, nee, nee, nee, nee
Tweede tweede kamer, ik stem op een vrouw!

Rene Zaterdag 13 Maart 2021 at 9:21 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

zes reacties

די מריו

goed stemadvies. In elke partij is wel een vrouw te vinden. En anders toch maar een andere partij kiezen.

Love As Always
dimario

די מריו, (URL) - 13-03-’21 23:07
Rietepietz

Positieve discriminatie is óók discriminatie. Ik houd me er niet mee bezig, Ik kijk om iemand om hoe het werk gedaan wordt, niet omdat iemand vrouw is, of homo , of gekleurd , dom gedoe. Ik zie alleen maar “mensen“en kijk wie best is in het beroep.

Rietepietz, (URL) - 14-03-’21 21:51
Rietepietz

“kijk om” moet zijn “stem op “

Rietepietz, (URL) - 14-03-’21 21:53
Hans

Het gaat erom ‘hoe je bent’
Dan heb je niet met vooroordelen te maken. Hans

Hans, (URL) - 14-03-’21 23:11
ria

Leuk liedje. Ik ook altijd op een vrouw. Nu heb ik mijn stembiljet aan Joop gegeven en hem gemachtigd, dat scheelt weer kans op besmettingsgevaar.

ria, (URL) - 15-03-’21 13:37
hanscke

Nee, je moet op de beste stemmen. Tegenwoordig hebben we al behoorlijk wat vrouwen. En als je vrouwen met elkaar laat debatteren, dan heb je het ook nog niet gehad. Dan wordt het ook een kwetteren en een kakelen als een kip zonder kop.

hanscke, (URL) - 15-03-’21 20:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.