Op Rechts

De VVD, en haar kiezers, willen zoveel mogelijk levens verwoesten.
Mensenlevens en dierenlevens, we moeten zoveel mogelijk vlees eten en dat moet zo goedkoop mogelijk op tafel.
De afgelopen 20 jaar is het aantal boeren gehalveerd, het aantal dieren is gelijk gebleven.
En denk nou maar niet dat die dieren het beter hebben gekregen,  er zijn wel een aantal biologische boeren, dat is leuk voor de beeldvorming op televisie, maar verreweg de meeste dieren leven alleen om gepest en vermoord en opgegeten te worden, ze dienen geen enkel ander doel en plezier mag niet voor een dier.

De VVD en haar kiezers houden ook van oorlog, want oorlog bederft ook levens.  Daarom wil de VVD altijd meer geld naar het leger, en zich graag overal op de wereld bemoeien middels missie`s, of het nou Afganistan is of Mali, Nederland is flink bezig de wereld veilig te maken, zodat ze overal ons vlees gaan kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Aangezien er een virus heerst is het niet mogelijk te oefenen in allerlei buitenlanden, nee, dit keer is ons eigen land slachtoffer.  Nu wachten de tot het broedseizoen is en dan gaan ze vogels de schrik aanjagen.
Natuurorganisaties zijn daar niet over te spreken, maar de VVD en haar kiezers natuurlijk wel.

En dat mensen in IJmuiden vaker ziek worden, omdat geld nu eenmaal het allerbelangrijkste is, ook daarvan geef ik de schuld aan de VVD, en haar kiezers.
Want de VVD kiest altijd voor het bedrijf, en nooit voor de mensen.

Rene Donderdag 15 April 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zes reacties

Hans

Na dit te hebben gelezen, ben ik nog meer verbaast dat de VVD weer de grootste partij van ons land is geworden. Hans

Hans, (URL) - 15-04-’21 22:04
די מריו

Je vergeet nog Groningen, dat de VVD wil dat er daar meer naar gas wordt gezocht, ondanks de aardbevingen. De VVD is niet te vertrouwen.

Love As always
dimario

די מריו, (URL) - 15-04-’21 23:15
John

Ik eet geen vlees want ik hoef niets te eten waar pijn en verdriet aan vast zit. Een slecht leven is voor niemand leuk en dus ook niet voor dieren.
De VVD is een egocentrische partij die idd alleen maar voor het geld kiest.

John, (URL) - 16-04-’21 08:11
Liesbethblogt

Ik had al een blog klaar staan waar ik alle mensen die weer op de VVD hebben gestemd in wilde bedanken maar twijfel nog of ik die online moet zetten. Het is een negatieve blog over een kapitalistische partij die rijken rijker maakt daar winnen ze hun zieltjes.

Liesbethblogt, (URL) - 17-04-’21 13:18
Frank103

Uiteindelijk bestaat de regering, tweede en eerste kamer uit meerdere partijen, dus alleen de VVD de schuld geven van beslissingen die de regering neemt komt nogal dom over.

Frank103, - 17-04-’21 13:54
Rietepietz

Mijn partij is het ook niet maar ze werken wél met meerdere partijen samen , dus ze zijn niet de enige schuldige. En ondanks dat hebben er dus tóch weer heel veel mensen op gestemd , dát is onbegrijpelijk.

Rietepietz, (URL) - 17-04-’21 19:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.