Plaatjes

Dit is Mellow, het hondje van mijn zusje, daar wandel ik wel eens mee.Op de deur van het station te Winschoten:Omdat ik toch even achter het station was bekeek ik deze trein eens van naderbij.Terwijl Mellow wat rondrende gaf ik mijn ogen goed de kost.Het zal allemaal vast ergens een bedoeling mee hebben en ergens voor zijn.Vanwege werkzaamheden was een overgang afgesloten en moest het verkeer ergens anders langs.Oude leegstaande panden in de Blijhamsterstraat staan al zo lang te wachten op een nieuwe bestemming dat de voorgevels dreigen neer te storten, dus heeft de gemeente er containers tegenaan gezet.Het leegstaande pand Flint wordt opgeknapt en er komen appartementen in.Helemaal mee eens: laat je niet testen.En laat je niet prikken!

Rene Zaterdag 17 April 2021 at 9:21 pm | | Smurf

negen reacties

Noortje

Mocht ik klachten krijgen dan laat ik mij zeker wel testen. Ik ben het er wel mee eens dat je een gezond kind niet moet testen.
En ik laat mij zeker wel prikken. Ik heb de afspraken al staan en daar ben ik heel blij mee.

Noortje , (URL) - 17-04-’21 22:51
די מריו

Ieder zijn mening, maar ik vind wel dat die gerespecteerd moet worden. Wil jij je laten prikken prima, maar ga het een ander niet verplichten.

Love As always
dimario

די מריו, (URL) - 17-04-’21 23:29
John

En dat terwijl we naar een testsamenleving afstevenen. Een griezelige ontwikkeling. Die panden zullen wel gesloopt worden.

John, (URL) - 18-04-’21 08:09
francky

Mijn moeder heeft haar vaccinaties al gekregen. Niets bijzonders gebeurd achteraf. Ze voelt zich prima voor zover dat nog kan op haar leeftijd.

francky, - 18-04-’21 12:55
Frank103

Mooi die Strukton werktrein, knap hoe snel ze tegenwoordig ballast en rails kunnen vernieuwen!
Leuk hondje, Mellow!
Mijn broer werkt in het ziekenhuis, ik hoor uit 1e hand hoe veel mensen op een akelige wijze dood gaan aan corona. Gelukkig zijn dat er maar een klein aantal van de mensen die besmet raken, maar corona is echt geen griepje. Van de mensen die corona overleven heeft een groot aantal nog heel lang zware klachten of is blijvend invalide. Ik laat me zeker prikken, maar of iemand anders dat doet interesseert me niks.

Frank103, - 18-04-’21 16:39
Rietepietz

Leuke hond, fijn dat je daar tochaf en toe mee op stap kunt want alleen wandelen is maar een saaie bedoening.

Rietepietz, (URL) - 18-04-’21 19:03
Hans

Mellow lijkt me wel een aardig hondje.
Een prachtige diesellocomotief staat er, voor onderhoudt aan het spoor.
Van de containers word je ook niet vrolijk.

Hans, (URL) - 18-04-’21 22:06
Liesbethblogt

Dat bord is propaganda en dat weet je zelf ook. Als je in een klas zit met een corona patiënt is testen het beste wat je kan doen. Inenten vind ik ieders eigen zaak, maar de kinderen hebben al zoveel achterstand laat ze op school en doe desnoods die sneltesten.

Liesbethblogt, (URL) - 19-04-’21 19:12
ria

Morgenochtend is het mijn beurt :-)

ria, (URL) - 21-04-’21 13:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.