NedeRland

Dit kwam ik tegen en dit wil ik delen, ik sta hier helemaal achter.






Als ik dit zou loggen zou het me allemaal veel te lang worden, en mensen vergelijken met dieren die doodgetrapt moeten worden zou ik nooit doen, maar evengoed goed genoeg om te loggen.
Ik zou er aan toe willen voegen dat Nederland nog slechts 12 procent natuur heeft, en daar gaat het bar slecht mee, en dat is precies wat de VVD en haar stemmers willen, het laatste restje natuur moet ook kapot.

Er is niet één reden om toch daar voor te kiezen, ik resoecteer andermans mening, maar liegen en bedriegen en alles kapotmaken voor eigen gewin vind ik geen mening.

VVD stemmers: ik kots er op, en ik geloof er ook niks van dat ze zoveel stemmen gekregen hebben, daar zit zwendel bij.

Het is toch fijn dat er tegenwoordig nog steeds zoiets op de radio wordt uitgezonden, ik vrees dat er nu wel weer een nieuwe bezuinigingsronde aan zit te komen, want de waarheid spreken op de publieke omroep heeft men liever niet, en van de commerciele hebben ze niks te vrezen, daar bepaald het bedrijfsleven de inhoud.

Rene Dinsdag 13 April 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Ik hou het even bij de natuur.
Ik snap het ook vaak niet meer, de overheid zaag bomen bij bosjes, legt nog steeds wegen en en promoot meer groen.
Tuinen worden dicht gegooid en het regenwater kan niet meer weg. Hans

Hans, (URL) - 13-04-’21 22:33
John

Van Roosmalen is altijd weer scherp, de druktemaker.
Hier wil men de Zak van Zuid Beveland beschermen door het een speciale status te geven. Er verdwijnt namelijk meer en meer natuur. De burgemeester wil er echter nog niet aan want de industrie moet kunnen groeien…….

John, (URL) - 14-04-’21 08:00
די מריו

Er wordt tegenwoordig inderdaad niet goed meer gekeken naar de natuur. Hoezo moet de economie blijven groeien. De natuur is belangrijk en heeft al ruimte te kort.

Love as Always
Dimario

די מריו, (URL) - 14-04-’21 10:12
Rietepietz

En toch mogen we niet zeggen dat Nederland vol is. Ik snap echt voor geen meter dat men niet begrijpt dat alleen bomen ons in leven houden door hun vermogen CO2 om te kunnen zetten in zuurstof.

Rietepietz, (URL) - 14-04-’21 20:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.