SooRten en smaken

Ik ben op vakantie in eigen land, en als je alles zo`n beetje al gezien hebt beland je vanzelf wel een keer in Almere.Op zich trekt het me niet, maar ik vind het wel interessant, hoe lelijk men toch bouwen, maar soms is het ook wel mooi, kwestie ook van smaak natuurlijk.Tegengekomen en opvallend genoeg om vast te leggen.Net als ik er ben zijn ze het hele station aan het verbouwen, ik zou zeggen, als je dan toch een compleet nieuwe stad gaat bouwen, doe het dan meteen goed.  Maar wat dat betreft is Almere net als andere steden, het is nooit gereed.Het hoogste gebouw van Almere, 130 meter, en vanaf de camping te zien.Niks mis met een stoep, lijkt mij.Ik wilde toch eens kijken beneden de zeespiegel, want zo heel lang zal dat vast niet meer duren.Er zijn mensen die houden van strak en rechte lijnen.De camping is prima, maar niet vlakbij het stadscentrum, zoals was vermeld.Ik ben met de auto naar een parkeergarage gereden, maar vanaf de camping op de vouwfiets heb ik een rondje gereden door waterwijk.

Rene Maandag 26 Juli 2021 at 9:44 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Almere, daar ben ik nog wel vaak geweest, dus ik herken sommige dingen nog wel ook. Het station is nu zo’n 35 jaar oud denk ik, maar het is nooit mooi geweest.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 27-07-’21 09:21
Rietepietz

Die kant ben ik nog nooit op geweest. Van wat ik zo zie ga ik dat maar zo laten, want afgaande op jouw foto’s is er niet zo heel veel moois te zien.

Rietepietz, (URL) - 27-07-’21 17:07
Hans

Bijzonder om in Almere op vakantie te zijn.
Almere is een heel afwisselende stad, zitten hele mooie stekkies tussen. Hans

Hans, (URL) - 27-07-’21 22:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.